گروه اجتماعی: مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از آغاز نظارت بر مواد غذایی در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت خبر داد. به گزارش «وطن امروز» هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اعلام این خبر، افزود: کمیته و تیمهای کارشناسی مشخصی با 5 محور تشکیل شده که در راستای طرح تحول نظام سلامت نظارت و کنترل مواد غذایی را برعهده دارند. وی تصریح کرد: در این تیمهای کارشناسی، افراد متخصص، همکاران سازمان غذا و دارو و کارشناسانی از دانشگاههای علوم پزشکی سراسرکشور حضور دارند. حسینی درباره فعالیتها و عملکرد سازمان غذا و دارو در طرح نظام سلامت یادآور شد: با عنایت به سیاستهای کلی سلامت ابلاغی، رهبر معظم انقلاب و با توجه به اهداف نظام سلامت، توجه به مبحث سلامت و بهداشت غذا به حوزه طرح تحول سلامت، بیش از یک ماه است که آغاز به کار کرده است. مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال جاری حداقل در 3 محور از این برنامهها ارتقای سلامت و بهداشت مواد غذایی در کشور تضمین خواهد شد و نتایج مطلوبی بهدستآوریم. به گفته حسینی، محور اول این طرح در روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تحت عنوان چراغ راهنمای تغذیهای ابلاغ شد که این طرح همان طرح برچسبگذاری مواد غذایی است که در طرح تحول سلامت قرار گرفته است. وی خاطرنشان کرد: در این طرح نشانگرهای تغذیهای میتواند به مردم این اطلاعات را خیلی سریع منتقل کند که یک ماده غذایی از نظر معیارهای تغذیهای در چه وضعیتی قرار دارد.