گروه سیاسی: یک هفته از نشست ضدملی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران که در آن به بهانه بررسی روند برنامه هستهای کشور، تمام دستاوردهای کشور در این زمینه زیر سوال رفت، میگذرد اما همچنان واکنشهای مختلف نسبت به این همایش ادامه دارد. به گزارش «وطنامروز»، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فعالان سیاسی، اساتید دانشگاه و دیگر اقشار کشور در اظهارات مختلفی تاکنون نسبت به مطالب مطرح شده در این نشست که زیرساختهای هستهای کشور را نشانه رفت انتقادات گستردهای کردهاند. مطالب مطرح شده در این همایش تا حدی سخیف بود که برخی فعالان جریان اصلاحطلب نیز نتوانستند نسبت به آن سکوت کنند و اظهارات شیرزاد و زیباکلام در آن نشست را مصداق دشمنی با روحانی دانستند. اما در ادامه واکنشهای گسترده شخصیتهای مختلف کشور نسبت به این نشست ضدامنیتی، روز گذشته آیتالله صادق آملیلاریجانی، رئیس قوه قضائیه نیز نسبت به برخی اظهارات درباره برنامه هستهای کشور انتقاد کرد و آن را مصداق همصدایی با دشمنان خواند. رئیس قوه قضائیه به نکته قابل توجهی نیز در این بین اشاره و تاکید کرد: اگر دانش هستهای دستاوردی برای ملت ایران ندارد پس چرا غربیها به صورت همهجانبه در مقابل دستیابی ما به این دانش ایستادهاند؟ به گزارش روابط عمومی قوهقضائیه، آیتالله آملیلاریجانی در جلسه دیروز مسؤولان عالی قضایی به حق طبیعی و مسلم ایران برای دستیابی به انرژی هستهای اشاره کرد و با تأکید مجدد بر اینکه مردم ایران به هیچوجه از حقوق خود در این زمینه عقبنشینی نخواهند کرد، گفت: متأسفانه برخی از طریق رسانهها به صورت آگاهانه یا از روی جهل همصدا با دشمنان، حق طبیعی و مسلم ایران در دستیابی به دانش هستهای را زیر سوال میبرند و ضرورتهای دستیابی به این دانش مهم را نادیده میگیرند و اصل آن را نیز بیاهمیت میدانند. رئیس دستگاه قضا با طرح این پرسش که «اگر دستیابی به دانش انرژی هستهای چندان مهم نیست و دستاوردی برای ملت ایران ندارد پس چرا غربیها به صورت همهجانبه در مقابل دستیابی ما به این دانش ایستادهاند و انواع تحریمها و توطئهها را به کار گرفتهاند»، افزود: ضرورت دستیابی به این دانش مهم بر کمتر کسی پوشیده است و مساله روشن این است که عدهای میخواهند همصدا با دشمنان ایران در روند مذاکرات خدشه وارد کنند و ساز مخالف بزنند اما توصیه ما به تیم مذاکرهکننده این است که به پشتوانه حمایت همهجانبه مردم و مسؤولان به کار خود با دقت و صلابت ادامه دهند و قدمی از حقوق هستهای ملت عقبنشینی نکنند.
اگر حق میگویید سند بیاورید
رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود به برخی ادعاهای تکراری علیه ایران و همچنین قطعنامه اخیر مجمع عمومی سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در کشورمان اشاره کرد و با طرح پرسشی درباره سند ادعاهای دروغ درباره ایران آنها را زیر سوال برد. آیتالله لاریجانی با تأکید بر اینکه در قطعنامه اخیر نیز ادعاهای کذب قبلی با رنگ و لعابی جدید تکرار شده و نیاز چندانی به تکرار پاسخ ندارد، افزود: اصرار بیش از حد بر تکرار ادعاهای دروغین از سوی یک سازمان رسمی بینالمللی آن هم به استناد حرفهای ضدانقلاب و دشمنان این نظام اسلامی، جای تأسف و تعجب دارد. رئیس دستگاه قضا درباره ادعای اجرای «اعدام گروهی و پنهان» در ایران با تکذیب چنین ادعایی، گفت: تقاضای ما از مدعیان دروغگو که چنین ادعای کذبی را مطرح کردهاند این است که اسامی، زمان و مکان چنین اعدامی را اعلام کنند تا ما هم بدانیم و پاسخهای لازم را به آنان بدهیم. وی با اشاره به اینکه بیشترین درصد اعدامهای انجام شده مربوط به قاچاقچیان موادمخدر بوده و اسامی آنان نیز معلوم است و در روند اجرای حکم به خانواده آنان نیز اعلام میشود، گفت: پیش از این نیز در گزارشی اعلام شده بود چندین نفر در اصفهان بدون محاکمه اعدام شدهاند که اسامی اعلام شده از سوی مدعیان اصلاً وجود خارجی نداشت و این بار نیز توصیه ما این است که اسامی، زمان و مکان اعدامهای ادعا شده را اعلام کنند تا پاسخ لازم داده شده و دروغ بودن ادعایشان ثابت شود. آیتالله لاریجانی با ابراز تأسف از برخورد دوگانه غرب با مفهوم حقوق بشر و ابزار دست شدن نهادهای بینالمللی از سوی دولتهای زورگو به بیان مثالی در این زمینه پرداخت و گفت: در حال حاضر مردم بحرین برای دستیابی به حقوق و تعیین سرنوشت خود در حال مقابله هستند اما هیچ نهادی به تضییع حقوق آنان اشاره نمیکند. آیا آنان حقوق بشر ندارند، آیا مردم بیدفاع غزه که چندین هفته زیر بمباران بودند و کودک، جوان و پیر سالخورده تکهتکه میشدند حقوق بشر ندارند؟
تضییع حقوق زنان در ایران؛ دروغ تکراری
در میان حجم انبوه شایعهسازی غرب علیه ایران، موضوع زنان جایگاه ویژهای پیدا کرده و هر چند مدت یکبار نهادهای مدعی حقوق بشر با توسل به دروغپردازی در این زمینه ایران را به تضییع حقوق زنان متهم میکنند؛ موضوعی که با توجه به نوع نگاه ابزاری غرب به زن دقیقا مصداق بارز این روزهای کشورهای مدعی حقوق بشر است. در همین رابطه، رئیس قوه قضائیه ادعای مطرح شده درباره تضییع حقوق زنان در ایران را دروغ تکراری دیگری خواند و گفت: زنان در کشور ما حسب قانون میتوانند در مناصب و مقامات و امور مختلف حضور یابند اما صرف حضور نداشتن آنان در برخی مناصب دلیل تضییع حقوقشان نیست کمااینکه به عنوان مثال تاکنون در آمریکا نیز هیچ زنی رئیسجمهور نشده است پس ما نیز باید بگوییم فعالیت زنان در آمریکا محدود و حقوق آنان تضییع شده است؟