«پیمان جبلی» معاون سیاسی صداوسیما شد
محمد سرافراز پس از تغییر معاونت سیما، صدا و بخشهای دیگر سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، یکی دیگر از مهمترین معاونتهای سازمان صداوسیما را که کسی تصور نمیکرد به این زودی تغییر کند، تغییر داد. سرافراز در ادامه جابهجاییهای اخیر این سازمان «پیمان جبلی» را بهعنوان معاون سیاسی سازمان صداوسیما منصوب کرد. این انتخاب اخیر سرافراز نیز از حوزه برونمرزی این سازمان بوده است. برخی علت آن را استقرار پیش از این خود سرافراز در حوزه برونمرزی میدانند. پیمان جبلی پیش از این مدیریت شبکه العالم را بهعهده داشت و پس از آن برای مدتی مدیر رسانهای دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی در دوران سعید جلیلی بود. پیمان جبلی فارغالتحصیل دانشگاه امام صادق(ع) و سفیر سابق ایران در تونس بوده است. برخی رسانهها در روزهای گذشته از احتمال تغییر نکردن معاونت سیاسی سازمان صداوسیما خبر میدادند. آنها علت را این میدانستند که سرافراز بنای آن ندارد که تغییرات مدیریتی مد نظر او متأثر از برخی فشارها و اظهارنظرهای خارج از محیط سازمان صداوسیما جلوه کند اما گویا سرافراز بیاعتنا به این مسائل تصمیم خود را عملی کرده است. در هفته گذشته برخی مسؤولان دولتی اظهارنظرهای صریحی درباره تعامل بهزعم آنها نامناسب صداوسیما با دولت بر زبان آورده بودند که چند روزی نقل محافل رسانهای کشور بود. این البته مربوط به داستان دنبالهداری است که از یک سال پیش شروع شده است. در عین حال برخی با توجه به گرایشات سیاسی پیمان جبلی اینطور ادعا میکنند که با آمدن او احتمال کمی وجود دارد رویکرد برنامههای معاونت سیاسی سازمان با تغییر جدی مواجه شود.
«سلیمانیزاده» مدیر شبکه جهانی سحر شد
علیرضا سلیمانیزاده با حکم محمد اخگری، معاون برونمرزی صدا و سیما، جایگزین مهدی مجتهد شد که به تازگی عهدهدار معاونت برنامهریزی و منابع مالی رسانه ملی شده است. به گزارش تسنیم، سلیمانیزاده دانشآموخته 2 رشته فیزیک و علومسیاسی در مقطع کارشناسی و ارتباطات اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد است. سال 1372 اولین تجربه حضور سلیمانیزاده در صدا و سیما در گروه تحقیق و تفسیر خبر رادیو رقم خورد و 3 سال بعد با جانشینی مدیر امور هماهنگی بولتن، مونیتورینگ و مبادلات خبر واحد مرکزی خبر ادامه یافت. مدیریت گروه تحقیق و تفسیر خبر سیما در سالهای 78 و 79 و مدیریت گروه سیاسی شبکه سه سیما در فاصله سالهای 79 تا 87 از دیگر سوابق وی است. مدیر جدید شبکه جهانی سحر در فاصله سالهای 87 تا 92 در سمت مدیرکل اخبار و برنامههای سیاسی شبکه جامجم مشغول به کار بوده و آخرین سمت وی مدیریت دفتر تهران پرستیوی است. سلیمانیزاده که دیروز توسط معاون جدید برونمرزی معارفه شد، عهدهدار مدیریت شبکه سحر شده است که اخیرا در چارچوب سیاستهای مناسبسازی ساختارهای سازمان، تبدیل به شبکه رادیو و تلویزیونی سحر شده و رادیوهای همزبان 6 سیمای آذری، کردی، اردو، فرانسوی، انگلیسی و بوسنیایی معاونت برونمرزی نیز در کنار سیماهای سحر به فعالیت خود ادامه خواهند داد. در همین راستا، در روزهای اخیر، امیرعلی زینلی به عنوان مدیر رادیو و تلویزیون اردو، میثم میرهادی به عنوان مدیر رادیو و تلویزیون بوسنیایی، دکتر لبخند نعمتیان به عنوان مدیر رادیو و تلویزیون فرانسوی، سیامک کاکایی به سمت مدیر رادیو و تلویزیون کردی و عبدالله بحرالعلومی به سمت مدیر رادیو و تلویزیون آذری منصوب شدند. شبکه سحر نخستین و باسابقهترین شبکه تلویزیونی معاونت برونمرزی صدا و سیما است.
آخرین مراحل فنی «ارغوان» برای حضور در فجر
فیلم سینمایی «ارغوان» به کارگردانی امید بنکدار و کیوان علیمحمدی، آخرین مراحل فنی خود برای حضور در سی و سومین جشنواره فیلم فجر را سپری میکند. به گزارش مهر، فیلم سینمایی «ارغوان» به کارگردانی امید بنکدار و کیوان علیمحمدی که در سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر در بخش «سودای سیمرغ» حضور دارد، آخرین مراحل فنی خود را سپری میکند تا برای رقابت در این دوره از جشنواره در کنار 22 فیلم دیگر آماده شود. این فیلم در حال حاضر در مرحله اتانولاژ و روتوش نهایی قرار دارد. همچنین طی روزهای آینده باند صوتی فیلم اصلاح میشود و با آماده شدن دی جی پی فیلم، نسخه نهایی به دبیرخانه سی و سومین جشنواره فیلم فجر ارائه میشود. فیلمبرداری «ارغوان» در اولین روزهای بهار 93 به پایان رسید و در این فیلم بازیگرانی چون مهتاب کرامتی، مهدی احمدی، شقایق فرهانی، آزاده صمدی، الهام کردا، یاسمین پازوکی، نسیم ادبی، رابعه مدنی و مریم بوبانی حضور دارند. «ارغوان» داستان یک زن و مرد است که در شب مرگ یک موزیسین معروف، برخورد اتفاقیشان روی گذشته و آینده هردوی آنها تاثیر میگذارد.