معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: استان با دارا بودن 2/2 میلیون واحد دامی سالانه به 950 هزار تن خوراک نیاز دارد. به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، مصطفی شاهحسینی در جلسهای که برای بررسی راهکارهای رعایت استاندارد فنی در تولید خوراک دام در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان برگزار شد، به عنوان رئیس کارگروه استانی با تشریح دستورالعمل و آییننامه استاندارد فنی تولید خوراک دام به اهمیت نظارت بر تهیه، تولید و توزیع خوراک و نقش خوراک دام سالم و با کیفیت در تامین امنیت غذایی تاکید کرد. وی افزود: خوراک دام به عنوان یکی از اصلیترین مرحله زنجیره تولید و سهم 70- 65 درصدی آن در هزینههای جاری واحدهای پرورشی، یکی از مقولههای مهم در تامین امنیت غذایی است. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ادامه داد: استان با دارا بودن 2/2 میلیون واحد دامی سالانه به 950 هزار تن خوراک نیاز دارد که 150 تا 200 هزار تن آن از استانهای همجوار یا بنادر وارد استان سمنان میشود. شاهحسینی گفت: نظارت بر تهیه، تولید، توزیع و مصرف خوراک دام و همچنین ساماندهی فعالیت کارخانجات خوراک دام و توسعه و تجهیز آنها ضروری است. وی خاطرنشان کرد: براساس قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی و آییننامه و دستورالعمل اجرایی استاندارد فنی تولید خوراک دام، سازمان جهاد کشاورزی موظف به کنترل کیفی و کمی خوراک دام شده است. این جلسه با محوریت معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان و با حضور مدیرکل دامپزشکی استان سمنان، نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت، مدیران کارخانجات خوراک دام، نمایندگان تشکلهای دامی و مسؤولان امور دام شهرستانها برگزار شد.