گروه سیاسی: دکتر حسن رحیمپورازغدی، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی روز گذشته در سخنان خود پیش از خطبههای نماز جمعه به موضوعات مهمی در حوزه سیاست داخلی، سیاست خارجی، فرهنگ و اجتماع پرداخت. به گزارش «وطن امروز»، پرهیز از انفعال در سیاست خارجی، تاکید بر حفظ عزت و رعایت خطوط قرمز در مذاکرات هستهای، اعترافات صریح مقامات آمریکایی مبنی بر دخالت در فتنه 88، اعتقاد برخی مسؤولان در دهه 70 مبنی بر حکومتداری براساس لیبرال ـ دموکراسی و برخی پشتپردهها برای جلوگیری از ادامه حضور وی در تریبون نماز جمعه، از جمله مهمترین موضوعاتی بود که رحیمپورازغدی روز گذشته به آنها پرداخت. به گزارش نسیم، رحیمپورازغدی در سخنان خود پیش از خطبههای نماز جمعه تهران که در مصلای امام خمینی تهران برگزار شد، اظهار کرد: اگر در مذاکرات هستهای گامی به عقب برداریم آنها چندین گام به جلو بر میدارند و بعد از تأسیسات هستهای به دنبال تعطیلی چیزهای دیگر کشور میروند. وی با بیان اینکه این توهم بزرگی است که با کوتاه آمدن از اصولمان و خطوط قرمزمان، به ما رحم میکنند، تاکید کرد: این اشتباه بزرگی است. هرگاه ما از موضع ضعف حرف میزنیم و آمادگی داریم برای انفعال، نه انعطاف، آنها بیشتر تحریم میکنند و فشار میآورند. عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه غربیها با عقبنشینی ما توهین را بیشتر میکنند، افزود: در روایات پیامبر و آیین اقتصاد اسلامی، بدون استغناء و بدون پرداختن هزینه نمیتوان به عزت دست یافت. بدون اینها نمیتوان اقتصاد را جمع کرد. رحیمپورازغدی خاطرنشان کرد: توهم دیگری در کشور وجود دارد که در داخل استعداد و منابعی وجود ندارد پس باید غرب و خارج به داد ما برسد. آنقدر استعداد دانشگاهی و صنعتی و تجاری در کشور و آنچنان نیرو و پول در کشور وجود دارد که اگر یکسوم این استعدادها کشف شود ما به صادرکننده بسیاری از محصولات بدل میشویم. عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: تنبلی در سیاست داخلی و التماس در سیاست خارجی از سیاستهای ما شده است. قوانین مجلس و بازوهای اجرایی دولت باید اصلاح شود.
عدهای ابله در داخل با شارلی ابدو همراه شدند
توهین سخیف نشریه فرانسوی به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام(ص) بخش دیگری از سخنان رحیمپورازغدی را تشکیل میداد. وی همچنین از همراهی برخی داخلیها با صهیونیستها در حمایت از شارلی ابدو بشدت انتقاد کرد. رحیمپورازغدی با اشاره به وقایع مجله فرانسوی «شارلی ابدو» گفت: عدهای ابله در داخل و خارج این موضوع را دنبال کردند. آمریکا و اسرائیل هم از این توهین حمایت کردند. اگر درباره صهیونیسم حرفی زده شود آنها طرف را با خاک یکسان میکنند. اگر در سوریه کشته شوند میشوند تروریست خوب و اگر در اروپا کشته شوند میشوند تروریست بد. بحث، بحث اسلامهراسی است. حسن رحیمپورازغدی ادامه داد: آنها به بهانه مبارزه با تروریسمی که خود پروراندهاند به یک کشور مسلمان حمله میکنند، جنایت کرده و به دین اسلام توهین میکنند.
اعتراف کلینتون درباره هدف اصلی مذاکرات
رحیمپورازغدی در ادامه سخنان خود به کتاب خاطرات هیلاری کلینتون و رفتار آمریکا در قبال ایران در سالهای مختلف که متاثر از رفتار دولتمردان بوده است، اشاره کرد. وی در اینباره گفت: هیلاری کلینتون اعتراف میکند «مذاکرات یک تاکتیک برای برهم نخوردن اتحاد جهانی علیه ایران بود. ایران با انقلاب ما را شیطان بزرگ نامید. وقتی دوم خرداد 76 اتفاق افتاد احساس کردیم دارند به ما چراغ سبز نشان میدهند و میخواهند به ما نزدیک شوند ولی رهبر عالی ایران و تندروها نگذاشتند البته دولت وقت در افغانستان به ما کمک کرد، به خاطر همین ما ایران را محور شرارت نامیدیم چون احساس کردیم از روی ضعف با ما صحبت میکردند». وی افزود: کلینتون در کتاب خود میافزاید «دوره بعد یک رئیسجمهور تندرو آمد. وقتی دیدیم نمیتوانیم با وی کنار بیاییم، کمی کوتاه آمدیم و عقب نشستیم. ایران در 2009 پیشرفت بسیار خوبی در منطقه و دنیا کرد. جایگاه آمریکا تضعیف شد و حزبالله جلوی اسرائیل را گرفت. وقتی دیدیم ایران قوی شده دوباره در 2009 به رهبر عالی ایران نامه نوشتیم. برای آوردن فشارهای بیشتر به ایران به رهبر عالی ایران نامه نوشتیم». رحیمپور تصریح کرد: آنها میخواستند رهبری جواب تند بدهند یا جواب ندهند که رهبری جواب منطقی دادند و این تیر هم به سنگ خورد. وی افزود: کلینتون میگوید «وقتی انتخابات 88 برگزار شد و فتنه ایجاد شد ما نامه نگاریها را قطع و فشار را بیشتر کردیم. ابزارهای کلیدی را برای مخالفان فراهم کردیم ولی شکست این افراد ما را ناامید کرد. ما فکر کردیم آنها پیروز میشوند. آنها به ما گفتند غیرمستقیم از ما حمایت کنید ولی ای کاش مستقیم وارد میشدیم. از 88 به بعد تحریم نفتی را افزایش دادیم، نتانیاهو بسیار خوشحال بود. به انتخابات 92 رسیدیم. برخی کاندیداها به اقتصاد بدون ذلت اشاره میکردند ولی عدهای میگفتند نمیتوان امتیاز نداد و فقط امتیاز خواست. ما وقتی این مناظرهها را دیدیم معلوم شد باید تحریم را شدید کرد، چون دیدیم تحریم اثر کرده است».
افشاگری فشار برای عدم حضور رحیمپور در نماز جمعه
استاد حسن رحیمپورازغدی در بخش دیگری از سخنان خود از برخی پشتپردههای نماز جمعه تهران و فشارهای موجود روی ستاد نماز جمعه برای جلوگیری از سخنرانی وی خبر داد. به گزارش رسا، رحیمپورازغدی با بیان اینکه نماز جمعهای که در آن امر به معروف و نهی از منکر نباشد، نماز جمعه نیست، گفت: نماز جمعههایی که مدام میگویند آنچه در جوی میرود آب است و شب، شب و روز، روز است و خوبها خوب و بدها بد هستند به درد نمیخورد. نماز جمعهای که خدا در قرآن فرمان داد و ائمه اطهار(ع) توصیه کردند آن است که مشکلات جامعه را با استناد به قرآن و سنت و مباحث عقلی حل کند. عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه شأن نماز جمعه امر به معروف و نهی از منکر است بویژه درباره مسؤولان و صاحبان قدرت و کسانی که درباره دین با این مردمان حرف میزنند، اظهار داشت: گفتند شما معمم نیستید و نباید در بحثی وارد شوید که به برخی معممان بر میخورد، به این دوستان با واسطه عرض کردم وقتی شما نمیگویید و به وظیفه شرعی روحانیت عمل نمیکنید بنده باید بگویم. رحیمپورازغدی افزود: روی ستاد نماز جمعه فشار بسیار است که عدهای از صاحبان قدرت از روایتهایی که ازغدی درباره بازار میخواند، ناراضی هستند. گفتهاند نباشد بهتر است، احتمالا من از هفتههای بعد دیگر نماز جمعه نیایم اما این را بدانید اگر به شما گفتند که یک نماز جمعهای برگزار کنید که درباره این همه فتنه و فساد که در همه جاست هیچ چیز نگویید و درباره آن سکوت کنید و امام و رهبری به تنهایی مجبور شوند حرف بزنند آن نماز جمعه دیگر مرکز امر به معروف و نهی از منکر نیست.
تمجید یک رئیسجمهور در دهه 70 از لیبرال ـ دموکراسی
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی در ادامه خاطرنشان کرد: یک رئیسجمهوری در دهه 70 به من گفت روایاتی که شما میخوانید کاربردی نیست. بهترین روش جامعهداری لیبرال ـ دموکراسی است، این روایات عدهای را «پررو» میکند و خطرناک است. این در حالی است که این آیات و روایت، کمونیسم را از پای درمیآورد. من آیات قرآن را برای سوسیالیستها و کمونیستها و آمریکا و اروپا و آسیا خواندم و آنها به احترام آن ایستادند و کف زدند. وی تأکید کرد: توطئه بسیار خطرناکی در جریان است که اقتصاد مقاومتی در داخل شکل نگیرد و هرکس بخواهد در بخشهای مختلف فعال شود، نگذارند کار کند.