بندرعباس، خبرنگار وطن امروز: به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، در کارگاه آموزشی «محصول سالم» ناصر حیدریپوری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، ضمن تاکید بر اهمیت محصول سالم، اظهار کرد: در راستای نیل به کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم، کارگاه آموزشی با موضوع تولید محصول سالم و با هدف آگاهی دادن به کشاورزان و تولیدکنندگان درباره استفاده از سموم، مشاوره دادن علمی به کشاورزان برای تولید محصولات سالم و انتقال تجارب به تولیدکنندگان برگزار شده است. وی ضمن اشاره به اهمیت تولید محصول سالم گفت: شبکهای تحت عنوان شبکه مراقبت بزودی راهاندازی میشود که شامل کارشناسان نظارتی و استانداردهای محصولات غذایی است و دستگاههای عضو این شبکه با هماهنگی اداره استاندارد، موظف به نظارت بر تولید محصول سالم و تولید کیفی محصول هستند. حیدریپوری افزود: با کمتر استفاده کردن سموم در مقابله با آفات،کشاورز با مشکل سطح تولید مواجه میشود و برای جبران این زیان باید با برنامه ریزی مناسب به کشاورزان کمک کرد.