گروه اجتماعی: مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از تدوین بستههای جدید غذایی در قالب طرح تحول نظام سلامت کشور خبر داد. به گزارش «وطن امروز» هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: برای اجرای هرچه بهتر طرح تحول نظام سلامت در حوزه سلامت غذا، بستههای جدید اجرایی نظام تحول سلامت تدوین و در دستور کار اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی قرار گرفت. وی افزود: به منظور ارتقای برچسبگذاری مواد غذایی و آشامیدنی از طریق تعیین مقررات و الزامات نحوه بیان صحیح و دقیق اطلاعات مربوط به ماده غذایی روی برچسبهای بستهبندی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی، طرح نصب علامت راهنمای تغذیهای مواد غذایی و آشامیدنی تهیه و در دستور کار اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی قرار گرفت. حسینی با بیان اینکه توجه به اجرای طرح کنترل سطح عرضه (PMS)، نظارت مستمر و نمونهبرداری از سطح عرضه توسط کارشناسان سازمان و دانشگاههای علوم پزشکی بهعمل آمده است، بیان داشت: این اقدامات باعث کنترل کیفیت دقیقتر محصولات در سطح عرضه خواهد شد.