در حالی که رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از تخفیف50 درصدی تن ماهی و بینصیب ماندن مصرفکنندگان از این امر خبر داده، دبیر سندیکای صنایع کنسرو اعلام کرد واحدهای تولیدی زیرپلهای به منظور افزایش فروش خود تخفیف قائل میشوند. محمد میررضوی در گفتوگو با ایسنا درباره تخفیف 2500 تومانی تن ماهی که البته به جیب عمدهفروشان میرود، گفت: واحدهای تولید تن ماهی که استاندارد و تحت نظر وزارت بهداشت هستند چنین تخفیفهایی را ارائه نمیکنند. وی قیمت مصوب هر قوطی تن ماهی را 5600 تا 5700 تومان عنوان کرد و اظهار داشت: طبق تفاهمنامه سندیکای تن ماهی با سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان قرار شده قیمت هر قوطی تن ماهی براساس نوع و وزن بین 5600 تا 5700 تومان در نظر گرفته شود. میررضوی تعداد واحدهای تولید تن ماهی را 120 واحد برشمرد و افزود: از این تعداد 70 درصد آنها به صورت غیرمجاز و زیرپلهایها فعالیت میکنند. وی وزن استاندارد هر قوطی تن ماهی را 180 گرم برشمرد و گفت: اگر واحد تولیدی قصد کاهش وزن داشته باشد باید آن را روی قوطی درج کند و اگر حجم مواد موجود در قوطی کمتر از وزن درج شده روی قوطی بود، مصرفکننده باید از مصرف تن ماهی صرفنظر کند. وی ادامه داد: فروش تن ماهی 1200 تومانی در حاشیه اتوبانها غیرمنطقی است چرا که بستهبندی هر قوطی تن ماهی 400 تومان هزینه دارد.