printlogo


کد خبر: 134001تاریخ: 1393/11/30 00:00
دست رد یهودیان اروپا به سینه رژیم صهیونیستی:
اسرائیلی نیستیم!

گروه بین‌الملل: موج واکنش‌های منفی یهودیان اروپایی به دعوت نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس، نشان از آن دارد که بسیاری از آنها در توهم اسرائیلی‌ها شریک نشده‌اند و تبلیغات صهیونیست‌ها مبنی بر اینکه  یهودیان هویت خود را از طریق ارتباط با «اسرائیل» مشخص می‌کنند، دروغی بیش نیست. این واکنش‌ها در عین حال وحشت یهودیان سایر نقاط جهان از زندگی توأم با وحشت جنگ در فلسطین را عیان می‌سازد. به دنبال حادثه حمله به نشریه فکاهی فرانسوی شارلی ابدو و فروشگاه ویژه یهودیان در حومه پاریس همچنین حملات تروریستی کپنهاگ از جمله در حوالی کنیسه مرکزی دانمارک، مقامات رژیم صهیونیستی تبلیغات وسیعی را برای کوچاندن یهودی‌های اروپایی به اراضی اشغالی آغاز کردند. حتی بنیامین نتانیاهو پس از حضور دردسرآفرینش در راهپیمایی به‌اصطلاح وحدت پاریس، اجساد یهودیان کشته‌شده متعاقب حمله به شارلی ابدو را با خود به خاک فلسطین اشغالی آورد تا به‌عنوان شهروند اسرائیل دفن شوند و سگولن رویال، وزیر فعلی کابینه و همسر مطلقه اولاند را نیز مجبور به شرکت در مراسم تدفین آنها کرد. در هیاهوی موج اسلام‌هراسی پس از حادثه شارلی ابدو و به لطف سناریویی که سعی داشت یهودیان فرانسه  و دیگر کشورهای اروپایی نظیر بلژیک (و اخیرا دانمارک) را در خطر حمله تندروهای اسلامی نشان دهد، صهیونیست‌ها بر آن شدند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند و موضوع کوچاندن یهودیان به سرزمین‌های اشغالی در دستور کار دولت نتانیاهو قرار گرفت. بلافاصله رسانه‌های صهیونیستی این برنامه تبلیغاتی را که هدف آن نخست رای جمع کردن برای حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در انتخابات آتی و در مرحله بعد توجیه شهرک‌سازی‌های غیرقانونی این رژیم بود، در بوق و کرنا کردند.
آویگدور لیبرمن، وزیر خارجه تندرو رژیم صهیونیستی که در همه مسائل با نتانیاهو اختلاف‌نظر دارد ناگهان در این برنامه با او همراه شد و از یهودیان جهان برای مهاجرت به فلسطین اشغالی و رساندن جمعیت عبری کشور جعلی اسرائیل به بیش از 10 میلیون نفر فراخوان داد. او هفته پیش در صفحه فیسبوک خود نوشت: «یهودیان جهان باید بدانند تنها جای امن برای آنها اسرائیل است».
رژیم اشغالگر قدس یکشنبه این هفته بودجه‌ای 180 میلیون شیکلی برای تشویق یهودیان فرانسه، بلژیک و اوکراین برای مهاجرت به فلسطین اشغالی تصویب کرد. اما درست زمانی که دولت تل آویو در حال تصویب لایحه حمایت از مهاجران کشورهای اروپایی به فلسطین اشغالی بود و قصد داشت حمایت از یهودیان دانمارک را هم به آن بیفزاید، یهودیان و سران اروپایی علیه این طرح مخالف‌خوانی کردند.
فردای روزی که نتانیاهو اعلام کرد  قرار است با اجرای یک طرح 46 میلیون دلاری، یهودیان بلژیک، فرانسه و اوکراین را جذب کند تا به اراضی اشغالی مهاجرت کنند و اراضی اشغالی را به‌عنوان وطن یهودیان جهان معرفی کرد، فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور فرانسه به فراخوان  نتانیاهو واکنش نشان داد و با اعلام اینکه «یهودیان فرانسوی» متعلق به خود فرانسه هستند، تاکید کرد: «جایگاه یهودیان در اروپا و بویژه فرانسه محفوظ است». او سپس از سفر خود به شرق فرانسه برای مشارکت در مراسم یهودیان خبر داد اما سلسله تودهنی‌زدن‌ها به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در همین جا متوقف نشد و بسیاری از صاحبنظران و نمایندگان اقلیت‌های یهودی قاره سبز در مقابل این دعوت موضع گرفتند. بلافاصله پس از آنکه متعاقب حوادث تروریستی ابتدای هفته کپنهاگ، نتانیاهو خواستار مهاجرت دسته‌جمعی یهودیان دانمارک شد، سخنگوی اقلیت یهودیان دانمارک در واکنش به این درخواست گفت: «از نتانیاهو به خاطر نگرانی‌اش ممنون هستیم، با این وجود ما دانمارکی هستیم، ما در عین حال که یهودی هستیم، دانمارکی نیز هستیم و این حملات دلیلی نمی‌شود که ما راهی اسرائیل شویم». از طرف دیگر «یائیر ملکیئور» خاخام ارشد کنیسه مرکزی کپنهاگ که مورد حمله قرار گرفته، گفت: «دعوت نتانیاهو، امیدهای ما را به یأس تبدیل کرد و چنین حوادثی نمی‌تواند باعث مهاجرت ما به فلسطین اشغالی شود».
در انگلستان نیز موجی از حملات مطبوعاتی علیه سوءاستفاده تل‌آویو از حوادث تروریستی اخیر اروپا بر پا شد.
ریچارد فریر، سردبیر روزنامه انگلیسی«جوییش کرونیکل» (اخبار یهودی)  با لحنی تهدیدآمیز به فرصت‌طلبی نتانیاهو پاسخ داد و از او خواست به استفاده ابزاری از تروریسم و آنتی‌سمیتیزم (یهودی‌ستیزی) در تبلیغات انتخاباتی خود پایان بخشد.  
مطبوعات جریان اصلی انگلیس نیز درخواست نتانیاهو را به باد انتقاد گرفته و آن را محکوم کردند؛ به نحوی که روزنامه «فایننشال تایمز» این درخواست را غافلگیرکننده و تفرقه‌افکن خواند. این روزنامه پس از پرداختن به حملات اخیر به یهودیان در چند کشور اروپایی در سرمقاله خود آورد: «این مساله دلیل فراخوان بنیامین نتانیاهو از یهودیان برای مهاجرت دسته جمعی از اروپا به فلسطین اشغالی را توجیه نمی‌کند. نتانیاهو قادر به درک این واقعیت نیست که وضعیت موجود یهودیان اروپا وضعیتی گذراست. وی از درک حمایت قوی تمام دولت‌های اروپایی از اقلیت‌های یهودی درمانده است... حمله به یهودیان در پاریس و کپنهاگ نگران‌کننده است ولی باید در نظر داشت که تندروها غیر یهودیان را نیز نشانه رفته‌اند». روزنامه ایندیپندنت نیز در سرمقاله خود تحت عنوان «آژیر خطر» ضمن اشاره به مخالفت گسترده یهودیان با فراخوان نتانیاهو، گفت: «دعوت وی از یهودیان برای مهاجرت دسته جمعی به فلسطین اشغالی در حقیقت تسلیم در برابر موج آنتی‌سمیتیزیم است». براساس آمارهای دفتر مرکزی آمار اسرائیل، جمعیت ساکنان فلسطین اشغالی بیش از 8 میلیون نفر است که 6 میلیون نفر از آنها را یهودیان، یک میلیون و 600 هزار نفر از آنها را عرب‌ها و بقیه را مسیحیان و قومیت‌های دیگر تشکیل می‌دهند. آژانس یهودی نیز جمعیت یهودیان جهان را 13 میلیون و 700 هزار نفر برآورد کرده است که پس از فلسطین اشغالی، 5 میلیون و 800 هزار نفر از آنها در آمریکا و یک میلیون و 400 هزار نفر در کشورهای مختلف اروپایی و بقیه در سراسر جهان زندگی می‌کنند.
 

اعتراف اسرائیل به شکست سایبری از حماس
رژیم صهیونیستی رسما اعتراف کرد هکرهای مقاومت فلسطین از غزه، شبکه‌ها و سایت‌های اینترنتی نهادها و سازمان‌ها و ارگان‌های اسرائیلی را نشانه می‌روند. گزارش شرکت کسپراسکای نشان می‌دهد جنبش حماس  به موازات مبارزات مسلحانه با رژیم صهیونیستی، نبرد سایبری را نیز ادامه می‌دهد و در سایه همین نبرد خسارت‌های سنگینی به طرف صهیونیستی وارد کرده است. بر این اساس در فاصله بین ماه‌های ژانویه و مارس سال گذشته (2014) نزدیک به 400 هزار مورد حمله سایبری به سایت‌های اسرائیلی به ثبت رسیده است، حال آنکه در همین بازه زمانی در سال 2013 نزدیک به 305952 مورد حمله سایبری به شبکه‌های اینترنتی اسرائیل به ثبت رسیده است. پایگاه صهیونیستی  «المصدر» در همین رابطه اعتراف کرد: «هکرهای فلسطینی طی 6 سال گذشته به‌منظور به دست آوردن اطلاعات از شرکت‌ها و سازمان‌ها و نهادهای راهبردی صهیونیستی دامنه حملات سایبری خود را گسترش و توسعه داده‌اند. این حملات سیستم‌های رایانه دفاتر دولتی، شرکت‌های حمل و نقل عمومی، تاسیسات نظامی و نهادهای آموزشی و آکادمیک را در برگرفت. این حملات از طریق ارسال پیامک به کارمندان این شرکت‌ها و نهادها صورت می‌گرفت. طی یک سال گذشته حملات سایبری فلسطینیان به نحو چشمگیری افزایش یافته است.


Page Generated in 0/0087 sec