printlogo


کد خبر: 134403تاریخ: 1393/12/7 00:00
فرهنگیان در اعتراض به امتیازدهی فوق‌العاده شغل مقابل دیوان عدالت اداری تجمع کردند
روزانه 200شکایت از آموزش و پرورش

گروه اجتماعی: دیوان عدالت اداری طی روزهای گذشته شاهد تجمع تعداد زیادی از فرهنگیان در اعتراض به اجرای مصوبه فوق‌العاده شغل است به گونه‌ای که روزانه ۲۰۰ دادخواست از سوی فرهنگیان ثبت شده و این موضوع تعجب و واکنش مدیران این دیوان را برانگیخته است. اجرای مصوبه امتیاز فوق‌العاده شغل این روزها مورد اعتراض تعداد زیادی از فرهنگیان کشور قرار گرفته است و دیوان عدالت اداری طی روزهای گذشته شاهد حضور گسترده فرهنگیان برای ثبت دادخواست و اعتراض نسبت به اعمال امتیاز فوق‌العاده شغل در وزارت آموزش و پرورش است.
صدای اعتراض فرهنگیان به گوش می‌رسد
یکی از فرهنگیانی که برای ثبت شکایت در دیوان عدالت اداری حاضر شده به تسنیم گفته است: هم‌اکنون آموزش و پرورش امتیاز فوق‌العاده شغل برای فرهنگیان را کمتر از مصوبه تعیین شده از سوی دولت اعمال می‌کند، این درحالی است که طبق مصوبه دولت برای مدرک کاردانی 700 امتیاز، کارشناسی 1500 امتیاز و فوق‌لیسانس و دکترا 2000 امتیاز باید اعمال شود اما آموزش و پرورش برای فرهنگیان دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد 700 امتیاز را لحاظ می‌کند. طبق گفته یکی از این فرهنگیان، وی با 20 سال سابقه کار و داشتن مدرک کارشناسی ارشد هم‌اکنون از امتیاز فوق‌العاده شغل 800 برخوردار است در حالی که طبق مصوبه دولت این امتیاز باید برای وی 2000 اعمال شود. در حالی که اگر این امتیاز به درستی اعمال شود میزان حقوق دریافتی با توجه به سابقه کار 20 ساله افزایش می‌یابد. به ادارات آموزش و پرورش نیز که مراجعه کرده و مشکل خود را منعکس می‌کنیم اعلام می‌کنند به دیوان عدالت اداری شکایت کنید. این در حالی است که این رویه موجب اعتراض تعدادی از فرهنگیان کشور شده و منجر به حضور روزانه آنها در دیوان عدالت اداری شده است تا جایی که  واکنش مدیران دیوان عدالت اداری را نیز به همراه داشته باشد.
 فانی: بررسی می‌کنیم
همچنین علی‌اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش نیز هفته گذشته درباره اعتراض فرهنگیان مبنی براینکه هم‌اکنون امتیاز فوق‌العاده شغل برای افراد دارای مدرک کارشناسی 800 اعمال می‌شود در حالی که طبق مصوبه دولت این امتیاز هزار و 500 است، بیان داشت: هم‌اکنون درحال بررسی این موضوع هستیم و تلاش می‌کنیم در سال 94 این روند اصلاح شود.
ثبت روزانه ۲۰۰ شکایت علیه آموزش و پرورش
این در حالی است که  معاون قضایی دیوان عدالت اداری  با اشاره به ثبت روزانه ۲۰۰ شکایت علیه آموزش و پرورش در روزهای گذشته به دلیل اجرایی نشدن صحیح مصوبه امتیاز فوق‌العاده شغل، از تماس با معاون راهبردی ریاست‌جمهوری برای حل این مشکل خبر داده است. موسی‌ قربانی، با اشاره به اینکه روزانه 200 دادخواست از سوی معلمان در دیوان عدالت اداری ثبت می‌شود و با حجم انبوهی از حضور معلمان مواجه شده‌ایم، خاطرنشان کرد: طبق مصوبه 17 فروردین 92 معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری به استناد اصل 137 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و بند 5 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری و بند الف ماده 50 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران دستگاه‌های اجرایی که تا زمان ابلاغ این تصویب‌نامه از فوق‌العاده برای پرسنل خود بهره‌مند نشده‌اند مجازند تا با توجه به اصلاحات ساختاری و ساماندهی نیروی انسانی نسبت به برقراری فوق‌العاده شغل اقدام کنند. وی افزود: براین اساس فوق‌العاده شغل متناسب با تخصص و مهارت‌های شغلی تا سطح کاردانی 700 امتیاز، کارشناسی 1500 امتیاز، مشاغل بالاتر 2هزار امتیاز اعمال می‌شود که از محل منابع حاصل از صرفه‌جویی با رعایت مقررات مربوط پرداخت خواهد شد.
پای لنگ فوق‌العاده شغل فرهنگیان
معاون قضایی دیوان عدالت اداری در امور شعب دیوان عدالت اداری یادآور شد: هم‌اکنون بحث معلمان این است که آموزش و پرورش این مصوبه را اعمال کرده است اما امتیازی که در این مصوبه در نظر گرفته شده را رعایت نمی‌کند و آن را یک درجه پایین‌تر درنظر می‌گیرد به‌گونه‌ای که برای افراد دارای مدرک کارشناسی امتیاز 700 را اعمال می‌کند درحالی که آنها باید از امتیاز 1500 بهره‌مند شوند. قربانی بیان کرد: هم‌اکنون روزانه 200 دادخواست از سوی فرهنگیان در دیوان عدالت اداری ثبت می‌شود، آنها روز چهارشنبه نیز در دیوان تجمع کرده بودند که بنده به جمع آنها رفته و با آنها صحبت کردم.
تشکیل جلسه با معاون رئیس‌جمهور
وی بیان کرد: همچنین روز سه‌شنبه از طرف رئیس دیوان عدالت اداری با نوبخت، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست‌جمهوری تماس گرفتیم تا این مصوبه به‌طور دقیق در آموزش و پرورش اجرا شود. همچنین حجت‌الاسلام ناصری، معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش روز شنبه به دیوان عدالت اداری مراجعه خواهد کرد و جلسه‌ای را درباره امتیاز فوق‌العاده شغل معلمان و اجرای آن خواهیم داشت. معاون قضایی دیوان عدالت اداری در امور شعب دیوان عدالت اداری عنوان کرد: از فرهنگیان درخواست داریم تا اجازه دهند دیوان عدالت اداری مذاکرات خود را با آموزش و پرورش انجام دهد و دادخواستی را ثبت نکنند و اگر این مذاکرات به نتیجه‌ای نرسید آنگاه برای ارائه دادخواست اقدام کنند.
لزوم اجرای کامل مصوبات در آموزش و پرورش
به گفته قربانی، در بحث اجرای مرخصی زایمان فرهنگیان نیز شاهد بودیم که آموزش و پرورش این قانون را اجرا نمی‌کرد اما طی جلساتی که دیوان عدالت اداری با مدیران این وزارتخانه داشت توانستیم به نتایج مثبتی رسیده و شاهد اجرای این طرح در آموزش و پرورش باشیم. وی درباره اینکه آموزش و پرورش برای اعمال این فوق‌العاده شغل اعتبار لازم را ندارد، تصریح کرد: این مصوبه دولت برای آموزش و پرورش الزامی نیست و در مصوبه نیز یاد شده که دستگاه‌ها مجاز به اجرای آن هستند، اگر آموزش و پرورش پول ندارد می‌تواند آن را اعمال نکند اما زمانی که این مصوبه را اعمال می‌کند نمی‌تواند امتیازها را کاهش دهد و باید به همان صورتی که در مصوبه دولت قید شده است امتیازات را اجرایی کند.


Page Generated in 0/0066 sec