printlogo


کد خبر: 134414تاریخ: 1393/12/7 00:00
حاجی‌ابراهیم‌زرگر تشریح کرد
رسیدن به رقم ۵۰ میلیون تن ترانزیت کالا؛ از رؤیا تا واقعیت

سخنگوی ائتلاف ایرانی آباد گفت: هدفگذاری ما در زمینه ترانزیت کالا از طریق خطوط ریلی، جاده‌ای، دریایی و هوایی دستیابی ایران به رقم ۵۰ میلیون تن ترانزیت کالا است. حمید حاجی‌ابراهیم‌زرگر گفت: ما معتقدیم بسیاری از ظرفیت‌های اصلی بخش خصوصی در سال‌های گذشته بر اثر برخی از مشکلات مدیریتی مغفول مانده، این در حالی است که اتاق بازرگانی باید از همه ظرفیت‌های بین‌المللی ایران در منطقه و جهان استفاده حداکثری کند.
سخنگوی ائتلاف ایرانی آباد اظهارداشت: در همین ارتباط اعتقاد راسخ داریم بخش خصوصی با حمایت دولت می‌تواند با توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل رکورد ۵۰ میلیون تن ترانزیت کالا را برای کشور به ارمغان بیاورد و کشور را برای رسیدن به قله‌های رفیع اقتصادی یاری کند. این یک رویا نیست و با برنامه‌ریزی و عملگرایی دست‌یافتنی است. وی با بیان برخی از مشکلات امروز اتاق بازرگانی، گفت: ندانستن زبان مشترک ما با جهان پیرامونی یکی از بزرگ‌ترین مصائبی است که گریبان تجارت بین‌الملل ما را رها نمی‌کند. با این وجود، بسیاری از تصمیم‌سازان اقتصادی ما سعی دارند با استفاده از همان مدل‌های قدیمی و پیروی از تئوری‌های منسوخ راهی برای حل مشکلات ارتباطی خود بیابند. زرگر ضمن بیان لزوم ورود اتاق به عرصه طراحی و اجرای مدل راهبردی فناوری‌های نوین همگرا (نانو، زیستی، اطلاعاتی و شناختی) با محوریت فناوری اطلاعات افزود: حرکت ما باید به سمت ایجاد اسناد تجاری ملی به منظور برداشتن فاصله موجود با کشورهای توسعه‌یافته در زمینه تجارت الکترونیک باشد. وی در راستای حل این مشکل توضیح داد: ایجاد بانک جامع اطلاعاتی بازار کار و سرمایه از طریق اتاق و آشنایی به‌روز تولیدکنندگان و صنعتگران داخلی با بازارهای هدف، یکی از برنامه‌هایی خواهد بود که بدون تردید باید در دوره جدید مدیریت اتاق بازرگانی اجرایی شود. زرگر در تشریح این مشکل ریشه‌ای در اتاق بازرگانی ادامه داد: این برای من جای تاسف دارد که تجار و اعضای بلندپایه اتاق بعضا نمی‌توانند بدون حضور مترجم با طرف‌های تجاری خود به گفت‌وگو بنشینند. وی خاطرنشان کرد: دوستان و همکاران من در ائتلاف ایرانی آباد معتقدند هر فردی که در اتاق بازرگانی موفق به کسب رای می‌شود به طور قطع باید به‌عنوان زبان ناطق همه اعضا بتواند با طرف‌های تجاری ایران وارد گفت‌وگوی مستقیم و بی‌واسطه شود. زرگر، تقویت بدنه کارشناسی اتاق را با رویکرد توسعه سرمایه انسانی دانش‌محور مهم تلقی کرد و افزود: ورود اتاق به حوزه‌های آینده‌پژوهی مستمر و دقیق ناظر بر بخش‌های چهارگانه با رویکرد ترسیم نقشه راه یکی از مهم‌ترین وظایف اتاق برای ترسیم آینده‌ای روشن برای اقتصاد ملی به حساب می‌آید.
این فعال اقتصادی با اشاره به برخی از توفیقات و ظرفیت‌های داخلی ادامه داد: هدفگذاری ما با توجه به شرایط منطقه‌ای و امنیت خوب داخلی در زمینه ترانزیت کالا از طریق خطوط ریلی، جاده‌ای، دریایی و هوایی دستیابی ایران به رقم ۵۰ میلیون تن ترانزیت کالا است.


Page Generated in 0/0089 sec