نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: کمک به صندوق شکوفایی و نوآوری در جهت جذب شرکتهای دانشبنیان یکی از گامهای موثر برای رشد و ارتقای تولیدات فرآوردههای غذایی ماندگار درکشور است. محمدرضا پورابراهیمی در نخستین همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآوردههای غذایی، گفت: امروز ماندگاری مواد غذایی و بحث افزایش کیفیت مواد غذایی در کشور نیازمند یک دانش تخصصی است که اگر دانشمندان و دانشپژوهان در مراکز علمی و دانشگاهی برای ارتقای آن تلاش نکنند، در همین سطح فعلی باقی خواهیم ماند. وی با ضروری دانستن مدیریت و اصلاح الگوی مصرف و تولید فرآوردههای غذایی ماندگار، گفت: سالانه 3 هزار میلیارد تومان ضایعات نان در کشور داریم که در صورت مدیریت آن میتوان افراد بسیاری را سیر کرد. در ادامه رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: فرآوردههای غذایی باید در شرایط و محیط مناسبی تولید شوند تا بتوان کیفیت تغذیهای و بهداشتی آن را برای مدت طولانی حفظ کرد. مهدی خلج افزود: مصرفکنندگان محصولات غذایی باید به هنگام خرید به تاریخ تولید، مدت ماندگاری آن و تاریخ انقضا توجه داشته باشند تا تولیدکنندگان نیز مجبور شوند محصولات خود را با دقت بیشتری به دست مصرفکننده برسانند.