printlogo


کد خبر: 134954تاریخ: 1393/12/17 00:00
اخبار کوتاه

وعده داده شد اما شیر ارزان نشد!
در حالی که عضو انجمن صنفی لبنی می‌گوید پس از اولتیماتوم سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مبنی بر بازگرداندن قیمت محصولات لبنی بویژه شیر کم‌چرب به قیمت‌ سابق، این کارخانه‌ها قیمت را به حالت گذشته بازگرداندند، هنوز این اتفاق نیفتاده و قیمت‌های افزایش یافته شیر کم‌چرب در برندهای مختلف در مغازه‌ها عرضه می‌شود. طی هفته‌های گذشته برخی برندهای صنایع لبنی در یک یا دو مرحله قیمت شیر بطری یک لیتری کم‌چرب، نیم‌چرب و پرچرب را گران‌تر از گذشته به بازار عرضه کردند در حالی که میزان افزایش قیمت آنها بیش از 15 درصد مصوب اعلام شده در ابتدای امسال بوده و بعضا به 50 درصد می‌رسد. پس از این اقدام سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان هشدار داد صنایع لبنی باید از شنبه – 9 اسفندماه – قیمت افزایش یافته محصولات خود را مجددا به حالت سابق بازگردانند اما اکنون پس از گذشت یک هفته از این اولتیماتوم، صنایع لبنی همچنان محصولات‌شان بویژه شیر بطری کم‌چرب را به قیمت‌های افزایش یافته جدید به بازار عرضه می‌کنند.البته محمد فربد، عضو انجمن صنفی لبنی می‌گوید همه برند‌هایی که قیمت محصولات‌شان را در بازار افزایش داده‌اند مجددا به حالت سابق بازگردانده‌اند اما مشاهدات خبرنگار ایسنا از بازار و رصد قیمت‌ها حاکی از کاهش نیافتن قیمت‌ها به حالت قبل است.
گرانفروشی در نمایشگاه‌های‌ بهاره
سرپرست گشت‌های مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران از تشکیل ۲۴۰ پرونده در ارتباط با تخلفات صورت گرفته در نمایشگاه‌های بهاره خبر داد. امید شهرآبادی در گفت‌وگو با تسنیم درباره حضور تعزیرات حکومتی در نمایشگاه‌های بهاره امسال گفت: اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران همزمان با آغاز این نمایشگاه‌ها اقدام به ایجاد شعب سیار در محل نمایشگاه‌های بهاره کرده است. رئیس شعبه 41 تعزیرات حکومتی استان تهران اضافه کرد: در شعب سیار، به گزارشات بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت و شکایات مردمی از واحدهای صنفی مستقر در نمایشگاه‌ها رسیدگی می‌شود. وی عمده تخلفات انجام شده در نمایشگاه‌های بهاره امسال را عدم درج قیمت و گرانفروشی خواند و گفت: تاکنون حدود 240 پرونده درباره تخلفات واحدهای صنفی فعال در نمایشگاه‌های بهاره تشکیل و توسط رؤسای شعب مستقر نمایشگاه‌ها بررسی و آرای آنها صادر و اجرا شده است. شهرآبادی با بیان اینکه قبلا نکاتی را که واحدهای صنفی فعال در نمایشگاه‌‌ها باید رعایت کنند، گوشزد کردیم، افزود: بر این اساس، واحدهای صنفی فعال در نمایشگاه‌های بهاره باید روی محصولات و کالاهای خود قیمت را درج کنند، مشکلات بهداشتی نداشته باشند و حراج نیز نمی‌توانند داشته باشند.
خودپردازها اسکناس کهنه می‌دهند
در حالی بانک مرکزی اعلام می‌کند که هیچگونه مشکلی در تامین اسکناس نو نداریم که بانک‌ها در این روزهای آخرسال که نیاز به نقدینگی بیشتر است، اسکناس‌های کهنه، فرسوده و بعضا پاره را درون خودپردازها می‌گذارند. به گزارش مهر، 2 ماه پایانی هر سال یعنی بهمن و اسفند ماه اوج تقاضای مردم برای نقدینگی است و بانک‌ها بیشترین پرداخت‌های اسکناس را در این ایام دارند و حجم نقدینگی در این 2 ماه به اوج می‌رسد. بخش عمده‌ای از پرداخت‌ها هم بر عهده دستگاه‌های خودپردازی است که در بسیاری از موارد سرویس مناسبی به مردم و مشتریان بانک‌ها ارائه نمی‌کنند.  البته نارضایتی مردم از سرویس‌های عابر بانک‌ها تنها یکی از مشکلاتی است که مردم در ارتباط با بانک‌ها دارند. به عبارت دیگر نارضایتی از سرویس‌دهی دستگاه‌های خودپرداز بانک‌ها مقوله‌ای کهنه است و بانک‌ها بویژه بانک‌های دولتی بدون توجه به مشکلاتی که مردم در این ارتباط مطرح می‌کنند، همچنان به فعالیت‌ و ارائه خدمات براساس سیستم‌های قبلی خود ادامه می‌دهند. حال که در روزهای پایانی سال قرار گرفته‌ایم و فعالیت بانک‌ها و دستگاه‌های خودپرداز بانکی به اوج رسیده است، بانک‌ها هم از این فرصت استفاده می‌کنند و اسکناس‌های کهنه و فرسوده و بعضا پاره را در درون دستگاه‌ها قرار می‌دهند.
«شیب ملایم» به تعرفه تلفن ثابت رسید
نرخ آبونمان تلفن ثابت که همین امسال در راستای جبران هزینه‌های همکدسازی برای برخی کلانشهرها تا ۱۸۰۰ درصد افزایش یافت ظاهرا جوابگو نبوده، چراکه وزیر ارتباطات صراحتا مخابرات را تشویق به افزایش تعرفه‌ها کرده و بزودی شاهد این موضوع خواهیم بود. به گزارش تسنیم، همکدسازی تلفن‌های ثابت که قرار بود اقدامی در راستای ایجاد عدالت ارتباطی باشد و صرفه اقتصادی را برای همه مردم این مرز و بوم به ارمغان آورد، گویا به سمت گرانی سابق می‌رود. دولت کنونی در حالی جلوی افزایش 1300 درصدی آبونمان و اجرای همکدسازی تلفن را گرفت که نهایتا انتهای همان سال (سال گذشته) رأی مجدد به اجرای این طرح داد؛ جدول آبونمان جدیدی هم برای مشترکان در نظر گرفته شد که نرخ آن براساس آبونمان ثابت و متغیر برای کلانشهرهایی چون تهران، اصفهان، مشهد، تبریز، کرج، اهواز و شیراز تا 1800 درصد افزایش یافت. در حال حاضر برخلاف شعارهایی که سال گذشته در ارتباط با حمایت از حق و حقوق مردم داده می‌شد، روز به روز شاهد افزایش تعرفه و نرخ‌های موضوعات مختلفی در کشور هستیم که این بار شامل حال مخابرات شده است. مسؤولانی که تا پیش از این دایه‌دار حقوق مردم بوده‌اند اکنون به شکل یکپارچه در وزارت ارتباطات خواهان افزایش تعرفه‌های مخابراتی هستند.


Page Generated in 0/0066 sec