اعتراف به استفاده عراق از سلاحهای شیمیایی (1362 ش)
پیروزیهای متوالی نیروهای اسلام در جبهههای جنگ طی عملیاتهای والفجر 5، 6 و عملیات خیبر، باعث شد تا به دستور شیطان بزرگ، آمریکا و همکاری دولتهای اروپایی همچون انگلستان و آلمان، نظامیانِ شکستخورده رژیم بعث عراق، آخرین امید خود را که سلاح شیمیایی بود به کار گیرند و با فرو ریختن بمبهای شیمیایی و سمی در میدانهای نبرد حق علیه باطل، بخت خود را بیازمایند. رژیم بعث عراق و همپیمانان خارجی آنان، همیشه استفاده از سلاحهای شیمیایی را انکار میکردند اما به دنبال اعزام مجروحان بمبارانهای اخیر شیمیایی به کشورهای اتریش و سوئد برای معالجه و تایید پزشکان این کشورها مبنی بر استفاده عراق از این سلاحها و نیز دیدار سفرا و کارداران کشورهای جهان در ایران با مجروحان این بمبارانها، مقامات سیاسی و رسانههای گروهی جهان، بهرغم سانسور زیاد، مجبور به اعتراف به استفاده رژیم عراق از سلاحهای شیمیایی در جنگ با ایران اسلامی شدند. همچنین آنان تاکید کردند هیچگونه توجیهی برای استفاده از این سلاحها در طول جنگ تحمیلی پذیرفتنی نیست. در حالی که این سلاحها، فوقالعاده خطرناک و در سطح بینالمللی ممنوع است، با این حال، رژیم بعث عراق، بارها آن را در طول جنگ علیه رزمندگان اسلام به کار برده است اما هرگز نتوانستند اراده ملت مسلمان ایران را در راه جهاد علیه کفر و ظلم، تضعیف کنند.
شهادت سردار بزرگ خیبر «محمدابراهیم همت» (1362 ش)
شهید محمدابراهیم همت در دوازدهم فروردین سال 1333ش در شهر قمشه (شهرضا) در استان اصفهان به دنیا آمد. وی پس از اخذ دیپلم، به دانشسرای تربیت معلم اصفهان وارد شد و با اتمام تحصیل و خدمت سربازی، تدریس در مدارس شهرضا را آغاز کرد. محمدابراهیم پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به عضویت این نهاد انقلابی درآمد و در اوایل سال 1359 برای دفع ناآرامیهای پاوه راهی این شهر شد. حاج همت، حدود 2 سال در کردستان بود و در این مدت، بیش از 20 عملیات کوچک و بزرگ را فرماندهی کرد. وی از آن پس راهی جبهههای جنوب شد و به فرماندهی تیپ محمدرسولالله(ص) رسید. حضور در عملیات بزرگ بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر و فرماندهی عملیاتهای رمضان و مسلم بن عقیل نیز در این دوران روی داد. سرانجام سردار نامدار لشکر 27 محمد رسولالله(ص) در جریان عملیات بزرگ خیبر، در حالی که کمتر از 30سال داشت به معشوق حقیقی رسید و به لقاءالله پیوست. پیکر پاک این رادمرد بزرگ جبهههای حق علیه باطل پس از تشییعی با شکوه، در گلزار شهدای شهرستان شهرضا به خاک سپرده شد.
تولد «ابوحامد امام محمد غزالی»، دانشمند و فیلسوف نامی(450 ق)
ابوحامد امام محمد غزالی، در سال 450 هجری قمری در طوس به دنیا آمد. در مدت کمی بر اثر ذکاوت فطری، مقدمات را فرا گرفت و سپس عازم نیشابور شد و در حوزه درس امام الحَرَمین جُوِینی مراتب کمال را پیمود. ابوحامد در سال 480 ق و در 30 سالگی به مدرسه نظامیه بغداد که از پر اهمیتترین حوزههای درسی آن زمان بود، رفت و به صدها تن از افاضل درس گفت. پس از مدتی که آوازهاش همه جا را فرا گرفته بود، بر اثر تحول عظیم روحی درس و بحث و مقام را رها کرد و عُزلت گزید و پس از مدتی از بغداد هجرت کرد. امام محمد غَزالی سپس راهی حجاز، شام و بیت المقدس شد و دیگر به بغداد نرفت. وی سرانجام به طوس رفت و در آنجا به تدریس پرداخت و طریقت صوفیه را برگزید. امام محمد غزالی دارای تالیفات فراوانی است از جمله: احیاءُ علوم الدین، کیمیای سعادت، تفسیرُ القرآن، الاقتِصاد و المُسْتَصْغی. غزالی سرانجام در سال 505 ق در 55 سالگی در طوس درگذشت.