مشهد، خبرنگار وطن امروز: عضو هیأت علمی گروه فرآوری موادغذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه سموم موجود در آجیل و خشکبار در اکثر موارد با روشهای غیرآزمایشگاهی قابل شناسایی نیست، نسبت به مصرف آجیل و خشکبار فله هشدار داد. به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، دکتر علیرضا صادقیان با اشاره به نامشخص بودن شرایط انبارداری، نگهداری و فرآوری آجیل و خشکبار فله اظهار کرد: در بسیاری موارد این محصولات در مکانهای مرطوب نگهداری و با شرایط نامطلوب فرآوری میشود، به همین دلیل ممکن است به سموم قارچی مانند آفلاتوکسین آلوده شود.