printlogo


کد خبر: 135820تاریخ: 1394/1/15 00:00
پیشروی تروریست‌ها در یمن زیر چتر جنگنده‌های عربستان و اسرائیل
کودک‌کشی سعودی ـ صهیونیستی

گروه بین‌الملل: تجاوز سعودی- صهیونیستی به یمن در حالی  وارد دهمین روز خود شد که عربستان با حمایت کامل آمریکا و متحدان منطقه‌ای‌اش  در عمل مشغول الگوبرداری از  جنایات اسرائیلی‌ها در سرزمین‌های اشغالی علیه مردم یمن است بویژه در زمینه کودک‌کشی! جمعه در نهمین روز تجاوز ائتلاف شیوخ عربی و مصر با حمایت آشکار رژیم صهیونیستی به سرزمین جنوبی مقاوم شبه‌جزیره حجاز، جنگنده‌های سعودی با اولویت قرار دادن حمله به بیمارستان‌ها و مناطق مسکونی رکورد تازه‌ای در کودک‌کشی برپا کردند به طوری که در میان ۱۸۷ غیرنظامی به شهادت رسیده از آغاز تجاوز شمار زیادی زن و۶۴ کودک به چشم می‌خورند. کودک‌کشی‌ها باعث شد هزاران یمنی بعدازظهر دیروز به‌رغم خطر حملات هوایی در اعتراض به استمرار تجاوزات عربستان در صنعا تظاهرات کنند و ضمن سر دادن شعارهایی علیه آمریکا و عربستان، توقف فوری این تجاوزات هوایی را که به کشته و زخمی شدن صدها نفر از مردم بی‌گناه یمن از جمله کودکان منجر شده است، خواستار شوند. جدیدترین آمار سازمان ملل از درگیری‌های یمن از کشته شدن 519 و زخمی شدن 1700 شهروند این کشور حکایت دارد.ائتلاف مدنی یمنی که به رصد جنایات سعودی‌ها در حمله به شهرهای مختلف یمن می‌پردازد اعلام کرد این حملات عمدتا  غیرنظامیان، بیمارستان‌ها و فرودگاه‌ها و مراکز سوخت و انبارهای مواد غذایی را هدف قرار می‌دهد و به آوارگی شمار زیادی انجامیده است. دیروز جنگنده‌های سعودی به انبار غله در منطقه همدان پایتخت حمله بردند که بر اثر  آن 2 کودک کشته و 57 نفر دیگر زخمی شدند که میان آنها زنان و کودکان وجود دارند. طبق آمار منابع پزشکی یمنی تنها در صعده بر اثر حملات 40 نفر شهید و 300 نفر دیگر زخمی شده‌اند. به گزارش شبکه المیادین، بی‌رحمی متجاوزان علیه غیرنظامیان آنجا آشکار می‌شود که جنگنده‌های سعودی به یک خودروی غیرنظامی در منطقه مرزی البرم آتش گشودند و سرنشینانش را به خاک و خون کشیدند. همچنین یک خانواده 8 نفره یمنی توسط نظامیان سعودی قتل‌عام شدند.
حملات مشترک جنگنده‌های اسرائیلی و سعودی
موضع آمریکا در این عملیات که بر ضد تمامیت ارضی یک کشور مستقل صورت می‌گیرد حمایت بی‌دریغ از اقدامات ضدبشری حکومت ریاض  است به طوری که پس از تمجید جان کری از کودک‌کشی‌های روزهای اخیر در یمن، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا نیز دستور پشتیبانی از سوخت‌رسانی هوایی هواپیماهای سعودی و شرکای شیخ‌نشین یا دیکتاتورش را دریافت کرده است.
از طرف دیگر روزنامه عبری «یلی» فاش کرد یک اسکادران از جنگنده‌های صهیونیستی از نوع کامنز مارکوس در چارچوب ائتلاف متجاوزانه علیه یمن به سرکردگی عربستان موسوم به عملیات «توفان قاطع» شرکت دارند. این روزنامه به نقل از «امیر ایشل» فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی گزارش داد «امروز کشورهای عربی، برای خلاص شدن از یکی از دوستان خود، از ما کمک می‌گیرند». پایگاه خبری «یمنی پرس» به نقل از این روزنامه نوشت: «فرمانده اسکادران اول سعودی ابتدا با دخالت نیروهای صهیونیست در این عملیات مخالفت کرده بود اما پس از مشاهده سرسختی جنگنده‌های اسرائیلی، از مواضع خود عقب‌نشینی کرد». محمد احمد، فرمانده اسکادران اول سعودی پیش از این فاش کرده بود: «برای من دشوار است که بگویم من در سطح 30 هزار پایی از سطح زمین در حال خلبانی جنگنده اف 16 هستم و به چشم خود دیدم که چگونه جنگنده‌ای که ستاره داوود بر بدنه آن حک شده است، با سرسختی با حوثی‌ها می‌جنگند».
پیشروی تروریست‌ها زیر چتر جنگنده‌های سعودی
همانطور که رهبران انصارالله پیش‌بینی کرده بودند تجاوز سعودی- صهیونیستی به این کشور مستقیما با هدف بر هم زدن توازن قوا میان ارتش و نیروهای انقلابی از یک سو و تروریست‌های داعش و القاعده از سوی دیگر صورت می‌گیرد به طوری که طی روزهای اخیر تکفیری‌ها زیر چتر جنگنده‌های ارسالی شیوخ عربی استان حضرموت یمن را تقریبا به طور کامل به اشغال خود درآورده‌اند که به نظر می‌رسد این نخستین گام عملی برای تجزیه این کشور طبق نقشه اسرائیلی‌هاست. تروریست‌ها به برخی زندان‌هایی که عناصر القاعده در آنجا محبوس بودند حمله‌ور شده و شمار زیادی از آنها را از زندان فراری داده‌اند. گفته می‌شود هرگاه جنگنده‌‌های سعودی منطقه‌ای‌ را در این کشور بمباران می‌کنند، بلافاصله بعد از این حملات تروریست‌های تکفیری از جمله القاعده از فرصت استفاده کرده و به مواضع ارتش یمن و نیروهای مردمی حمله می‌کنند. یک منبع آگاه به خبرنگار فارس در یمن خبر داد که حزب اصلاح شاخه اخوان‌المسلمین در این کشور در حال همکاری با نیروهای ائتلاف متجاوز به رهبری عربستان‌سعودی است و اطلاعات مربوط به ارتش یمن و کمیته‌های مردمی را در اختیار جاسوس‌های سعودی قرار می‌دهند.
اقتدار ارتش و انقلابیون
اما با وجود حملات هوایی خارجی مناطق مختلف کشور و همچنین گلوله‌باران عدن توسط ناوهای ائتلاف عربی- غربی، ارتش یمن و کمیته‌های مردمی در ادامه پاکسازی مناطق مختلف این شهر حساس بندری از افراد مسلح وابسته به عبدربه منصور هادی رئیس‌جمهوری فراری، کنترل کاخ ریاست‌جمهوری المعاشیق در عدن و مناطق اطراف آن را به دست گرفتند. پاکسازی پادگان بدر، مناطق السعاده، السلام، الاحمدیه و کوی بیمارستان الجمهوری و کوی اکتبر و جبل حدید در عدن که بزرگ‌ترین کوه‌های مشرف به یمن را داراست و بزرگ‌ترین مخازن سلاح وزارت دفاع را شامل می‌شود از دیگر دستاوردهای انقلابیون است.
ازطرف دیگر آنها بر مرکز نظامی الفرضه در منطقه نهم در جاده صنعا- مأرب مسلط شدند و شبه‌نظامیان را از آن بیرون راندند.
خیانت منصور هادی
 سخنگوی جنبش انصارالله که در تلاش برای ایجاد موازنه بین‌المللی در غائله ائتلاف چند کشور عربی با اسرائیل برای حمله به خاک این کشور است درگیری در یمن بین ایران و عربستان را تکذیب کرد «زیرا ایران در یمن حضور ندارد».
محمد عبدالسلام همچنین غارت  کنسولگری روسیه در عدن را حرکتی تروریستی برای بدنام کردن حوثی‌ها دانست و آن را اقدامی در واکنش به موضع روسیه مبنی بر مخالفت با جنگ عربستان و همپیمانانش علیه یمن دانست و از تلاش‌های مسکو برای حل بحران تشکر کرد. او عبدربه منصور هادی، رئیس‌جمهور فراری را که با درخواست غیرمشروعش باعث هجوم بیگانگان به این کشور شده را خائن به ملت دانست و گفت او دیگر جایی در یمن ندارد. عبدالسلام به طور غیرمستقیم به کمک استخبارات عربستان به القاعده در جریان حمله به زندان مکلا اشاره کرد و گفت: «دشمن در صورت ورود به یمن وارد باتلاقی می‌شود که از این باتلاق خارج نخواهد شد مگر شکست خورده».
جنگی تنها به نفع اسرائیل
خلیل حمدان، عضو هیات رئیسه جنبش امل لبنان جنگ ظالمانه‌ای که دیکتاتورهای دست‌نشانده منطقه علیه یمن به راه انداختند را تنها به نفع رژیم صهیونیستی و به زیان همه امت اسلام دانست. او به تسنیم گفت: «هرج و مرج سازنده و جنگ و درگیری، همگی طرح‌ها و محصول دوایر صهیونیستی است تا اسرائیل در امنیت باشد. براساس اصل «تفرقه بینداز و حکومت کن» هر اندازه که میان امت اسلام تفرقه بیندازند، به همان اندازه، اسرائیل از آن بهره می‌برد، تنها سودبرنده انحصاری از جنگ در یمن، دشمن صهیونیستی است و همه کشورهای عربی و اسلامی زیان می‌بینند». بحرین، قطر، کویت، امارات، مغرب، سودان، اردن و مصر از جمله کشورهایی هستند که در جنگ علیه یمن به عربستان پیوسته‌اند. این در حالی است که پاکستان نیز از آمادگی خود برای مشارکت در این جنگ خبر داده و ترکیه نیز اعلام کرده در حال بررسی حضور لجستیکی در عملیات نظامی موسوم به توفان قاطع است. «نوازشریف» نخست‌وزیر پاکستان در نشست خبری مشترک با داوود اوغلو همتای ترکیه‌ای خود اعلام کرد  که به عربستان برای تجاوز به یمن کمک می‌کند و با ارائه هرگونه کمک به این کشور موافق است. اما سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه از شورای امنیت خواست موضعی اولیه برای پایان دادن به خشونت‌ها با تمام اشکال آن اتخاذ کند بدون آنکه از هیچ‌یک از طرف‎های بحران یمن حمایت کند: «ما ترجیح می‌دادیم که رجوع به شورای امنیت قبل از تحرک نظامی صورت می‌گرفت».
 

عربستان بازنده جنگ زمینی خواهد بود
طی 2 روز گذشته نیروهای عربستانی در مرزهای شمالی یمن آرایش نظامی گرفته‌اند و حتی رسانه‌های سعودی و غربی تبلیغ می‌کنند که با برداشتن دیوار‌های حائل احتمال قوت گرفتن حمله زمینی به یمن وجود دارد اما یک تحلیلگر برجسته جهان عرب این مانور را صرفا برای بزرگنمایی قدرت عربستان و  یمن را باتلاق آل سعود می‌داند. دکتر سعدالله زارعی در این باره به فارس می‌گوید: «اگر فرض بر این باشد که حمله زمینی علیه یمن صورت بگیرد یا از طریق مناطق شمالی مانند الحجه و صعده صورت گیرد یا از مناطق جنوبی مانند الحدیده یا از طریق دریایی و خلیج عدن؛ اگر از مناطق شمالی حمله زمینی صورت بگیرد، قطعا عربستان با توجه به توانمندی انصارالله در جنگ در مناطق کوهستانی و صعب‌العبور متحمل شکست خواهد شد. عربستان در سال 2009 در جنگ با حوثی‌ها موسوم به جنگ ششم صعده، درگیری با حوثی‌ها را تجربه کرد اما این درگیری اثبات کرد که ارتش عربستان در برابر حوثی‌ها نتوانسته کاری از پیش ببرد. علاوه بر آن حوثی‌ها امروز تجربه بیشتری برای مبارزه کسب کرده‌اند و در این زمینه آموزش‌های لازم را دیده‌اند بنابراین حمله زمینی عربستان از مناطق شمالی با حوثی‌هایی که در سرزمین خود می‌جنگند، احمقانه به نظر می‌رسد اما اگر عربستان در نظر داشته باشد از مناطق جنوبی یمن مانند الحدیده یا از طریق خلیج عدن به یمن حمله کند، بازهم با شکست مواجه می‌شود زیرا ارتش یمن و کمیته‌های مردمی وابسته به انصارالله اکنون کنترل عدن را در دست دارند بنابراین عربستانی‌ها قادر نخواهند بود نفوذ کنند یا در نهایت یکی، دو کیلومتر می‌توانند پیشروی داشته باشند. به گفته این کارشناس مسائل خاورمیانه، رژیم ریاض از  پیاده کردن مدلی که رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه علیه لبنان  اجرا کرد در مقابل انصارالله با شکستی مشابه شکست سال 2006 تل‌آویو در رویارویی با حزب‌الله مواجه می‌شود.
 


Page Generated in 0/0132 sec