printlogo


کد خبر: 135845تاریخ: 1394/1/16 00:00
قیمت شیرینی‌ تغییر می‌کند

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه قنادی تهران از احتمال افزایش 15 تا 20درصدی قیمت انواع شیرینی‌های پرمصرف از ماه اردیبهشت خبر داد. علی بهرمند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: در تعیین قیمت بحث افزایش حقوق کارگران، افزایش هزینه‌های جانبی مانند هزینه آب، برق، گاز و حامل‌های انرژی و دیگر هزینه‌ها در نظر گرفته شده که بر این اساس افزایش حدود 15 تا 20 درصدی خواهیم داشت. وی ادامه داد: این افزایش نرخ شامل شیرینی‌های تر، زبان، پاپیون، گل محمدی، برنجی و کیک یزدی می‌شود. رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه قنادی تهران با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم شیرینی در قنادی‌های درجه یک 300 تومان گران‌تر از قنادی‌های درجه دو است، یادآور شد: در حال حاضر هر کیلوگرم شیرینی تر در قنادی‌های درجه یک به قیمت 12 هزار و 500 تومان، شیرینی زبان و پاپیون 10 هزار و 500 تومان و شیرینی گل محمدی 9600 تومان به فروش می‌رسد. وی با بیان اینکه هر کیلوگرم کیک یزدی در قنادی‌های درجه یک 8000 تومان و شیرینی برنجی 10 هزار و 500 تومان فروخته می‌شود، اضافه کرد: بیشترین حجم خرید شیرینی در نوروز مربوط به شیرینی‌های ریز و شیرینی‌هایی بود که از طراحی نو و تازه برخوردار بودند و به‌طور کلی شیرینی‌های خشک تقاضای بیشتری داشتند.


Page Generated in 0/0077 sec