printlogo


کد خبر: 136080تاریخ: 1394/1/19 00:00
اخبار

ایران و ترکیه ۸ سند همکاری و یک بیانیه مشترک امضا کردند
ایران و ترکیه عصر دیروز 8 سند همکاری و یک بیانیه مشترک امضا کردند. به گزارش تسنیم، ایران و ترکیه عصر سه‌شنبه بعد از نشست‌خبری رؤسای جمهوری 2 کشور، 8 سند همکاری و یک بیانیه مشترک امضا کردند. در این مراسم که با حضور رؤسای جمهوری ایران و ترکیه و جمعی از مقامات ارشد 2 کشور در مجموعه
فرهنگی - تاریخی سعدآباد برگزار شد، بر لزوم گسترش هر چه بیشتر روابط دیپلماتیک و اقتصادی بین دو کشور تاکید شد. حجت‌الاسلام حسن روحانی و آقای رجب طیب اردوغان، امضای این اسناد همکاری را گام مهمی در توسعه روابط
تهران- آنکارا دانستند.

رئیس دستگاه قضا:‌
وعده‌ها درباره بودجه قوه قضائیه عملیاتی نشد
حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی، نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه دیروز کمیسیون قضایی مجلس به فارس گفت: در این جلسه قانون شوراهای حل اختلاف مطرح شد و بررسی‌هایی پیرامون نحوه نگارش این قانون در بحث عبارت‌های آن انجام شد. وی در ادامه با اشاره به دیدار نوروزی اعضای کمیسیون قضایی مجلس با رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: در این جلسه رئیس قوه قضائیه عنوان کرد انتظار ما این بود که در تخصیص اعتبارات به قوه قضائیه در بودجه 94، بودجه بیشتری به این قوه اختصاص پیدا کند. نایب‌رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: آیت‌الله آملی‌لاریجانی، گفت طبق قولی که در دیدار ما با مسؤولان دولتی داده شد بنا بر این بود در بودجه 94 سهم قوه قضائیه در بخش درآمد و هزینه‌ها به صورت ماهانه پرداخت شود اما طبق برنامه این سهم به صورت 3 ماه یک بار پرداخت می‌شود که عملاً این 3 ماه تبدیل به 4 ماه می‌شود و مشکلاتی را برای دستگاه قضا به وجود می‌آورد.

معاون رئیس‌ پلیس دوبی:
جمعیت «نشر تسنن» برای سُنی کردن ایران آماده است
معاون رئیس پلیس دوبی بار دیگر در اظهاراتی خواستار سُنی کردن ایران اما این‌بار با کمک نهادهای ویژه شد. «ضاحی خلفان» معاون رئیس پلیس دوبی که درباره هر مساله‌ای در منطقه سخن می‌راند و رسانه‌ها به اظهارات گاه و بیگاه وی عادت کرده‌اند یک بار دیگر خواستار سُنی کردن ایران شد. به گزارش فارس، خلفان در توئیتر خود نوشت: جمعیت «نشر تسنن» برای سُنی کردن ایران همانگونه که ابتدا بوده – به ادعای وی- آماده است و این جمعیت یک نهاد ملی است که از طریق گفت‌وگو شیعیان را قانع می‌کند به تسنن بگرایند. وی ادعا کرد: این جمعیت سالانه 10 میلیارد دلار بودجه در سطح جهان دارد و برخی اعضای آن به 2 زبان فارسی و عربی به خوبی صحبت می‌کنند. معاون رئیس پلیس دوبی حدود یک ماه پیش نیز در اظهاراتی تند و خصمانه علیه ایران، تهران را به دخالت در امور اعراب متهم کرد و از اعراب خواست ایران را به مذهب «تسنن» بازگردانند.

دولت نباید پروتکل الحاقی را در بیانیه لوزان می‌پذیرفت
حسین نجابت، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به بیانیه قرائت شده در رابطه با انرژی هسته‌ای در لوزان سوییس، گفت: بیانیه قرائت شده در سوییس ترکیبی از نکات مثبت و منفی بود. حق غنی‌سازی در خاک ایران از نکات مثبت این بیانیه بود. اگر همزمان با اجرایی شدن این بیانیه تحریم‌ها لغو شود نیز نشان‌دهنده نکته مثبت دیگر این بیانیه است. وی افزود: در کنار نکات مثبت، این بیانیه یکسری نکات منفی نیز داشت. به طور مثال عدم صراحت مفهومی و استفاده از جملات مبهم از نکات منفی این بیانیه بود. با توجه به سوابق آمریکایی‌ها، آنها توانایی مصادره به مطلوب جملات مبهم را دارند. اینکه آمریکا با تفسیر خود سبب عهد‌شکنی در این بیانیه شود، جای نگرانی دارد. عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی لغو تحریم‌ها پس از راستی‌آزمایی توسط ایران را یکی دیگر از نکات منفی این بیانیه دانست و گفت: مساله پذیرش اجرای پروتکل الحاقی توسط تیم مذاکره‌کننده نیز نکته منفی این بیانیه بود، چراکه پذیرش پروتکل الحاقی اساساً تحت اختیار دولت نیست و به تصویت مجلس شورای اسلامی نیاز دارد. دولت نباید پذیرش پروتکل الحاقی را می‌پذیرفت. دولت باید اظهار می‌کرد ما تلاش می‌کنیم مجلس طرح پروتکل الحاقی را تصویب کند. نجابت خاطرنشان کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه همه تحریم‌ها باید با شروع توافق برداشته شود، باید مدنظر تنظیم‌کنندگان توافق اصلی در ماه‌های آینده باشد.
 


Page Generated in 0/0076 sec