printlogo


کد خبر: 136183تاریخ: 1394/1/20 00:00
سلام وطن

 جناب آقای ظریف لطفا در گام‌های پیش‌رو و نهایی دغدغه‌های افراد فرهیخته، دانشگاهیان، نمایندگان مجلس و عموم مردم دلسوز نظام را لحاظ فرمایید و یادتان باشد ما از فرمان رهبری حمایت می‌کنیم تا این توافق با حفظ خون شهدای هسته‌ای و آرمان‌های انقلاب و عزت ملی به سرانجام برسد.
یک بسیجی
کارگری هستم که تاکنون سودی از  سهام عدالت دریافت نکرده‌ام، لطفا بنویسید اگر کاری که از دولت قبل مانده و خوب و عام‌المنفعه است در جای خود باقی و پیگیری شود؟
شادمان
 از فرماندهی جدید و مأموران محترم نیروی انتظامی درخواست داریم با اراذل و اوباش همچنان سختگیرانه برخورد ‌کنند و کسانی که این همه برای مردم مزاحمت ایجاد می‌کنند را از سطح جامعه جمع‌آوری کنند.
یک شهروند
 آیا مردم شریف تهران می‌دانند بوستان یاس که به تازگی در شرق تهران افتتاح شد با فعالیت شبانه روزی بیش از ۲۰۰۰ نیروی کارشناس و کارگر، آماده‌سازی شد؟ آیا می‌دانید بوستان جنگلی یاس با امکانات ۱۱۰آلاچیق، ۲۰۰۰ عدد صندلی پارکی، 200 باربیکیو،  نمازخانه‌های متعدد برای بانوان و آقایان، تامین روشنایی همه معابر اصلی همراه با نصب پایه‌های چراغ، نصب ۵۰ سرویس بهداشتی، ساخت ۹زمین بازی برای کودکان، ۶زمین بازی برای بزرگسالان، مکان‌های ورزشی مانند زمین فوتسال و ۱۴ پارکینگ خودرو(اصلی و فرعی) با گنجایش بیش از ۳۰۰۰  دستگاه خودرو  در اختیار پایتخت‌نشینان قرار گرفته است؟ آیا این تلاش لبیک به فرمان رهبری مبنی بر جلوگیری از زمین‌خواری و کوه‌خواری نبود؟ آیا این تلاش، جهادی نیست و آیا نیاز به تقدیر و تشکر ندارد؟
یک شهروند


Page Generated in 0/0140 sec