printlogo


کد خبر: 136572تاریخ: 1394/1/27 00:00
نبض جامعه

معاون وزیر بهداشت خبر داد
اداره هیأت امنایی بیمارستان‌ها در دستور کار
حداقل ۲۰ درصد بیمارستان‌های وزارت بهداشت در سال ۹۴ به صورت هیات‌امنایی اداره خواهند شد. محمد آقاجانی، معاون درمان وزارت بهداشت با بیان این مطلب اظهار داشت: رویکرد وزارت بهداشت در سال جاری این است که بتواند مشکلات بیمارستان‌های دولتی را حل کند و از همین رو، اداره هیات امنایی این بیمارستان‌ها در دستور کار قرار دارد. وی به مهر افزود: براساس آنچه تعیین‌تکلیف قانونی است، برای حل مشکلات بیمارستان‌های وزارت بهداشت و دولتی، هیات امنای بیمارستان‌ها از اختیار تام برخوردار می‌شوند تا بتوانند مشکلات بیمارستان خود را حل کنند. آقاجانی، هیات امنایی شدن بیمارستان‌های دولتی را مورد تاکید قرار داد و گفت: حداقل ۲۰درصد بیمارستان‌های وزارت بهداشت در سال ۹۴ به صورت هیات‌امنایی اداره خواهند شد.

تحصیل 36هزار دانش‌آموز افغان در کشور
36 هزار دانش‌آموز پناهنده افغان در مدارس ایران در حال تحصیل هستند که از همه خدمات مانند ایرانیان استفاده می‌کنند. به گزارش فارس، احمد محمدی‌فر، مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور با بیان این مطلب اظهار داشت: در کشور یک میلیون و 500 هزار پناهنده افغان مجاز و 500هزار نفر نیز پناهنده از سایر کشورها داریم. وی ادامه داد: 36 هزار نفر دانش‌آموز پناهنده افغان در مدارس ایران در حال تحصیل هستند که از همه خدمات مانند ایرانیان استفاده می‌کنند و در بعضی از موارد نیز بیش از ایرانیان خدمات می‌گیرند. محمدی‌فر افزود: 12 هزار نفر دانشجوی پناهنده ایرانی در دانشگاه‌های کشور  در حال تحصیل هستند و تاکنون 17 هزار نفر از اتباع افغان از دانشگاه‌های کشور فارغ‌التحصیل شده‌اند. مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور  به اشتغال پناهندگان افغان در کشور اشاره کرد و بیان داشت: 360 هزار کارت اشتغال برای پناهندگان با مجوز وزارت کار صادر شده است که با این کارت‌ها اجازه کار در کشور را دارند.

کمبود 5هزارو500 تخت ICU‌
با توجه به کمبود 5500 تخت ICU در کشور برنامه جدی برای افزایش تخت‌های ویژه در دستور کار داریم. ایرج حریرچی، قائم‌مقام وزیر بهداشت با بیان این مطلب و درباره برنامه‌های وزارت بهداشت در سال 94 برای ساخت بیمارستان، اظهار کرد: برای امسال ساخت حدود 40 هزار تخت را در دستور کار داریم که با توجه به محدودیت منابع دولتی حداکثر چندهزار مورد از این تخت‌ها را می‌توانیم از منابع دولتی تامین کنیم. وی به ایسنا بیان داشت: در این زمینه توافق خوبی با قرارگاه خاتم‌الانبیا و چند نهاد دیگر انجام دادیم و امیدواریم منابع قابل توجهی، خارج از بودجه‌های دولت و همچنین از املاک مازاد وزارت بهداشت را وارد کنیم تا بتوانیم کمبود شدید تخت در کشور را جبران کنیم. حریرچی همچنین به کمبود تخت‌های ویژه در کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به کمبود 5هزارو500 تخت ICU در کشور برنامه جدی برای افزایش تخت‌های ویژه در دستور کار داریم. امیدواریم بتوانیم قسمت اعظم این کمبود تخت را امسال جبران کنیم. البته در حال حاضر نمی‌توان آمار دقیقی در این باره ارائه داد اما سعی می‌کنیم قسمت اعظم کمبود تخت ویژه را برطرف کنیم. قائم‌مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه ساخت بیمارستان کار پیچیده‌ای است، اظهار داشت: در دو دهه گذشته ساخت بیمارستان‌های بالای 100 تخت، 8 سال زمان برده است اما ما امیدواریم بتوانیم این را به بازه زمانی 2 تا 3 سال برسانیم.


Page Generated in 0/0072 sec