گروه اجتماعی: متأسفانه نیروی کافی برای نظارت بر غذا در کشور نداریم و کل نیروهای وزارت بهداشت برای این کار ۸۵۰ نفر است. به گزارش «وطن امروز»، هدایت حسینی، مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت از تشکیل «شورایعالی سلامت و امنیت غذایی» متشکل از تمام ذینفعان و دستاندرکاران حوزه سلامت خبر داد و گفت: با راهنماییهای مجلس شورای اسلامی و قوانینی که تصویب کردند این کار میسر شد. وی ادامه داد: مقرر شده فعالیتهای این شورا مبنی بر رئوسی که در برنامه توسعه چهارم و پنجم نیز پیشبینی شده انجام شود. حسینی به ناکافی بودن نیروی متخصص و تربیت شده در حوزه نظارت بر مواد غذایی برای کنترل فرآوردههای غذایی در سطح عرضه اشاره کرد و یادآور شد: در کل ستاد سازمان غذا و دارو و معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تعداد این نیروها 850 نفر است که برای کل کشور تعداد زیادی به حساب نمیآید و حداقل به دو برابر باید افزایش یابد. مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با تاکید بر ضرورت تقویت و توسعه امکانات، تجهیزات آزمایشگاهی و زیرساختهای نظارتی اظهار داشت: وزیر بهداشت نیز بر این موضوع واقف است به طوری که در جلسات مشترک با تاکید بر لزوم پررنگ کردن زمینه نظارت همواره دستورات لازم جهت مساعدتهای لازم را درباره بهکارگیری نیرو و اختصاص منابع مورد نیاز در حوزه غذا و بخشهای نظارتی، داشته است.