آیین اختتامیه نخستین جشنواره فیلم کوتاه سما با موضوع سبک زندگی اسلامی - ایرانی با معرفی برگزیدگان خود در بخشهای داستانی، مستند، پویانمایی و فیلمنامه به کار خود پایان داد. به گزارش تسنیم، در ابتدای این مراسم پیام مجتبی امینی، دبیر این دوره از جشنواره قرائت شد و سپس مستند کوتاه «راه» درباره مجتبی راعی برای حاضران پخش شد. در ادامه مراسم از داریوش ارجمند خواسته شد که پشت تریبون حاضر شود و درباره مجتبی راعی حرف بزند. داریوش ارجمند گفت: من با راعی در تئاتر شهر آشنا شدم. او مثل شهید آوینی انسان بسیار شریفی است. بالاخره او هم در مکتب شهید آوینی بوده و به سینما و فرهنگ این سرزمین تعهد دارد. در ادامه مراسم ابوالفضل جلیلی با اشاره به شخصیت شهید آوینی گفت: من آوینی را بیشتر از همسرش دوست داشتم و عاشقش بودم. البته این را هم بگویم که آوینی انسان عجیبی نبود. چنانکه میگویند آوینی فلان بوده یا بهمان! یک انسان عادی بود ولی من مریدش بودم. در ادامه مجتبی راعی کارگردان متعهد سینما با تشویق حضار به روی سن آمد و گفت: برای لفظ استادی هنوز خیلی پیر نشدهام و معمولا وقتی این تجلیلها از کسی میشود که آن آدم دیگر دوره کار کردنش تمام شده است اما من هنوز خیلی جوانم. در انتهای مراسم جوایز نخستین جشنواره فیلم کوتاه «سما» براساس رای داوران در 2 بخش به صورت دیپلم افتخار و تندیس پرستوی زرین به برگزیدگان اهدا شد. از دیگر حواشی مراسم اجرای قطعه موسیقی در مدح امام زمان(عج) توسط امیریل ارجمند بود و همچنین از سعید خلیلی جانباز 8 سال دفاع مقدس تجلیل شد. جوایز نخستین جشنواره فیلم کوتاه «سما» براساس رای داوران در 2 بخش به صورت دیپلم افتخار و تندیس پرستوی زرین به برگزیدگان اهدا شد. ، نخستین جشنواره فیلم کوتاه سما با موضوع سبک زندگی اسلامی و ایرانی به دبیری مجتبی امینی با معرفی برگزیدگان خود در بخشهای داستانی، مستند، پویانمایی و فیلمنامه به کار خود پایان داد.
معرفی برگزیدگان بخش فیلمنامه:
نخستین بخش از اهدای جوایز به فیلمنامه اختصاص داشت. در این بخش 4 دیپلم افتخار به فیلمنامهنویسان جوان اهدا شد. دیپلم افتخار و حمایت از تولید به رقیه توکلی برای فیلمنامه «همراه شادیمان باشید» اهدا شد. دیپلم افتخار و حمایت از تولید به سیدمرتضی سبزقبا برای فیلمنامههای «روی جادههای برفی» و «قاصدک» اختصاص یافت. دیپلم افتخار و حمایت از تولید به تیمور قادری برای فیلمنامه «رد پا» اهدا شد. دیپلم افتخار و حمایت از تولید به مهدی فردقادری برای فیلمنامه «چند ساعت بیشتر نمانده» اختصاص یافت. دیپلم افتخار و حمایت از تولید به کانون فیلم بهمن به دبیری صمیمه فرهادی برای فیلمنامه «تک و جفت» اهدا شد. جایزه پایانی در این بخش و حمایت از تولید به امین کردرستمی برای فیلمنامه «فرشته خدایی» اختصاص یافت. تندیس پرستوی زرین به اکبر روح و اصغر روح برای فیلمنامه «هدیه» اهدا شد.
جوایز «نسل نو» در بخش داستانی:
جایزه بهترین فیلم در بخش داستانی «نسل نو» به یوسف کارگر برای فیلم «آغی» اهدا شد. جایزه بهترین کارگردانی به پدرامپور امیری برای فیلم «قنات شهر خاموش» و سامان پهلوان برای فیلم «کیف پول» اختصاص یافت. در بخش داستانی «نسل نو» تندیس پرستوی زرین بهترین فیلم، به فیلم کوتاه «قنات شهر خاموش» به تهیهکنندگی محمدرضا سنجری و سیداحمد سیدی مطلق اهدا شد. همچنین تندیس پرستوی زرین بهترین کارگردانی در بخش داستانی «نسل نو» به امیر امیریانکاظمی برای فیلم کوتاه «قاچار» اهدا شد.
جوایز «نسل نو» در بخش مستند:
دیپلم افتخار بهترین کارگردانی در بخش مستند به مهدیه جلالی برای فیلم «سعید» اهدا شد. تندیس پرستوی زرین بهترین کارگردانی در بخش مستند «نسل نو» به مرتضی زنجانی برای فیلم کوتاه «روزی عمو یدالله و همسرش» اهدا شد.
جوایز بخش «ملی – مستند»:
دیپلم افتخار بهترین فیلم به سیدحامد نوبری برای فیلم «بیبی تولدت مبارک» اهدا شد. جایزه بهترین کارگردانی به بهروز نورانیپور برای فیلم «زندگی زیر پوست من» اختصاص یافت. همچنین در بخش مستند ملی تندیس پرستوی زرین بهترین فیلم به فیلم کوتاه «فرمانده خوب» به تهیهکنندگی روحالله رفیعی و تندیس پرستوی زرین بهترین کارگردانی در بخش مستند ملی به محمد علی هاشمزهی برای فیلم کوتاه «آک آپ آس» اهدا شد.
جوایز بخش «ملی- داستانی»:
دیپلم افتخار بهترین فیلم به کریم فائقیان برای فیلم کوتاه «خلوتگاه» از حوزه هنری بوشهر اهدا شد.
دیپلم افتخار بهترین کارگردانی به محمد ارژنگ برای فیلم «داد» تعلق گرفت. دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه به رضا جمالی برای فیلم «آن دورها» اختصاص یافت. در بخش داستانی ملی تندیس پرستوی زرین بهترین فیلم به فیلم کوتاه «عشق علیهالسلام» به تهیهکنندگی نریمان خلیلی اهدا شد. تندیس پرستوی زرین بهترین کارگردانی به سعید روستایی برای فیلم «از طرف آنها» تعلق گرفت. تندیس پرستوی زرین بهترین فیلمنامه به رضا فهیمی برای فیلم «کودکان ابری» اهدا شد.
بخش جوایز «ملی- پویانمایی»:
دیپلم افتخار بهترین فیلم به مریم دهقانپور برای فیلم «جاحکایتی یک» و «جاحکایتی 2» اهدا شد. دیپلم افتخار بهترین کارگردانی به زیبا ارژنگ برای فیلم «شهر من سردشت» و مهرداد اخوان برای فیلم «همین جا راحتم» تعلق گرفت. دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه به محبوبه محمدزکی برای فیلم «جوجه ماشینی» اختصاص یافت. همچنین تندیس پرستوی زرین بهترین فیلم به فیلم کوتاه «رقص قاصدکها» به تهیهکنندگی وحید شاکری اهدا شد. تندیس پرستوی زرین بهترین کارگردانی به فیلم کوتاه «ترازو» به کارگردانی امین رهبر و رامین رهبر تعلق گرفت. تندیس پرستوی زرین بهترین فیلمنامه به فیلم کوتاه «افسانه شهرقالی» به نویسندگی حمیدرضا حافظی اختصاص یافت.