مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از رتبهبندی نانواییهای کشور در سال جاری خبر داد. علی قنبری در اینباره به ایسنا گفت: شاخصهای رتبهبندی نانواییهای کشور در حال تدوین و ارسال به استانهاست که رضایت و نظرسنجی از مردم از معیارهای آن خواهد بود. قنبری افزود: پس از رتبهبندی نانواییها جوایز و امتیازاتی مانند افزایش سهمیه آرد برای برترینهای کشوری و استانی در نظر گرفته میشود. وی با بیان اینکه شاخصها و معیارهای مورد نیاز برای رتبهبندی در حال بررسی، تدوین و ارسال به استانهاست، ادامه داد: یکی از شاخصهای مهم برای رتبهبندی نانواییهای کشور رضایتمندی مردم منطقه مورد نظر است که ارزیابهای این طرح طی نظرسنجی از مردم درباره این معیار نتایج مورد نیاز خود را استخراج میکنند. وی اضافه کرد: رعایت کردن مسائل بهداشتی، میزان کیفیت نان، میزان کیفیت خمیر مایع، عدم استفاده از مواد غیرمجاز و... از دیگر شاخصهای رتبهبندی نانواییهای کشور است که میتواند هر یک به نوبه خود امتیازی برای آن خبازی به حساب آید. قنبری تصریح کرد: رتبهبندی نانواییها طرحی است که نیاز به بررسی و اطلاعات لازم دارد که ورود به آن نیروی انسانی، تحقیقات و زمان زیاد نیاز دارد.