printlogo


کد خبر: 137199تاریخ: 1394/2/7 00:00
اخبار

تنها مشاوران ایرانی در عراق حضور دارند
ابراهیم جعفری، وزیر خارجه عراق در جمع نمایندگان کشورهای عربی در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت: ما با مشکل تروریسمی که از اتباع مختلف است روبه‌رو هستیم و مشکل ما عراقی- عراقی یا عراقی- عربی و عراقی -اسلامی نیست ما در برابر مشکل جهانی قرار داریم. هنگامی که موصل سقوط کرد ما از جهان کمک خواستیم و کشورهای دنیا با ما تعامل کردند. داعش ارتباطی با اسلام ندارد و اسلام بری از آن است. به گزارش تسنیم، وزیر خارجه عراق ضمن مخالفت با دخالت زمینی ائتلاف بین‌المللی در عراق و منحصر شدن آن به حمایت هوایی و امدادرسانی انسانی، تصریح کرد: بسیج نیروهای مردمی در عراق تجربه موفقی است. آنها از بهترین‌ها هستند و ما برخی از آنها را به خوبی می‌شناسیم زیرا در قالب معارضان قبلا با یکدیگر فعالیت داشتیم. آنها افراد مخلصی هستند. جعفری با اشاره به حملات و تبلیغات مسموم علیه نیروهای مردمی عراق تاکید کرد: اتهامات علیه نیروهای مردمی که در برخی رسانه‌ها مطرح شده، پوچ است و این ادعاها یاوه‌گویی و بی‌اساس است. نیروهای مردمی تحت هدایت نیروهای مسلح حرکت می‌کنند. وی خطاب به نمایندگان کشورهای عربی در سازمان ملل گفت: شما برادران ما هستید بیایید از عراق دیدار کنید یا نمایندگان خود را به عراق بفرستید؛ متوجه خواهید شد که عراق غیر از آنچه شما می‌شنوید، است ما مشکلی با حضور شما نداریم. وزیر خارجه عراق تاکید کرد: نیروهای ایرانی در عراق حضور ندارند و فقط مشاوران ایرانی هستند، ما با همه کشورها و نه فقط ایران باب مشورت را گشوده‌ایم، ما مشاوران ایرانی، انگلیسی، استرالیایی و نیوزیلندی داریم.

عبدی: اصلاح‌طلبان در موضوع سوریه کنار عربستان بودند
عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در سرمقاله هفته‌نامه اصلاح‌طلب «صدا» با عنوان «چگونه به یک راهبرد مناسب می‌رسیم؟» معترف شده است دموکراسی در جریان اصلاحات مستلزم التزام به دموکراسی است و باید اصلاح‌طلبان به نقد خود بپردازند؛ موضوعی که در این جناح سیاسی متداول نیست. به گزارش مشرق، عبدی که به بهانه گشایش سیاسی در جریان اصلاحات و اعطای مجوز به حزب «‌اتحاد ملت ایران» و فعال شدن یک تشکل دانشجویی دست به قلم شده است، تاکید می‌کند: «یکی از بدترین ویژگی‌ها که موجب رکود فکری در میان اصلاح‌طلبان شده است، حب و بغض افراطی
شکل گرفته میان آنان است. وقتی نسبت به یک چیز بغض یا حب پیدا کنیم چشم و گوش‌مان درباره فهم آن بسته می‌شود و قادر به درک واقعیت آن چیز نخواهیم بود، اینکه آنان با یک چیز، بد یا خوب باشند و در نتیجه هر پدیده‌ای را حول محور بد یا خوب بودن با آن تحلیل کنند، نتیجه‌ای جز جمود فکری و تحلیلی ندارد». این فعال اصلاح‌طلب در ادامه به موضع حب و بغضی اصلاح‌طلبان در ماجرای سوریه که آنها را در جبهه تروریست‌ها و حکومت‌های دیکتاتوری و مرتجع عربی منطقه قرار داد، اشاره و بیان می‌کند: «یک نمونه کوچک آن تحلیلی است که بسیاری از آنان (اصلاح‌طلبان) پس از حوادث سوریه نسبت به مسائل این کشور و مواضع ایران در آنجا داشتند و بدون در نظر گرفتن واقعیت‌های سوریه و نیز منافع ملی کشور در کنار عربستان و ترکیه قرار گرفتند، بدون آنکه نقدی جدی بر آن رفتارها داشته باشند، در حالی که اکنون چیز دیگری را می‌گویند». این سخنان به خوبی از مواضع افراطی اصلاح‌طلبان حکایت دارد که حتی برای منافع جناحی خود منافع ملی را نیز قربانی می‌کنند.
 


Page Generated in 0/0078 sec