رئیس سازمان حج و زیارت خبر داد
افزایش 3روزه اقامت زائران عتبات
با بازگشایی مسیر سامرا، اقامت زائران عتبات از 7 روز به 10 روز افزایش خواهد یافت. سعید اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به پیروزیهای ارتش و مردم عراق در پاکسازی مجموعه بعثی و تکفیری در استانهای شمالی، شاهد آزادسازی جاده سامرا بودیم. وی به باشگاه خبرنگاران افزود: از این رو سازمان حج و زیارت مکاتبات خود را با مدیران عراقی آغاز کرده است و به محض اینکه استعلام در باره تامین امنیت زائران را از نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد دریافت کنیم برنامهریزیهای لازم را انجام خواهیم داد. اوحدی با بیان اینکه پیشبینی میشود تا یک ماه آینده مسیر سامرا بازگشایی شود، تصریح کرد: با بازگشایی مسیر سامرا به روی مشتاقان و اعزام زائران به این شهر، مدت اقامت زائران برای زیارت عتبات عالیات از 7 روز به 10 روز افزایش خواهد یافت. رئیس سازمان حج و زیارت تاکید کرد: در حال حاضر هیاتی برای بررسی مسیر سامرا و همچنین انعقاد قرارداد با مراکز رفاهی سامرا به عراق اعزام شده است.
طغیان بیماری شیگلوز در ۲ استان
بیماری اسهالی شیگلوز در ۲ استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری تاکنون بیش از یکهزار نفر را مبتلا کرده است اما تاکنون مورد تایید شده فوتی نداشتهایم. محمود نبوی، معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان این مطلب افزود: اپیدمی و طغیان بیماری واگیر شیگلوز که نوعی اسهال خونی است هر ساله به دلیل آبیاری مزارع سبزی و صیفیجات در کشور رخ میدهد و موضوع جدیدی نیست. وی به فارس اعلام کرد: بررسیها نشان میدهد در استانهای درگیر با این بیماری موضوع آب آلوده نداریم و تنها موضوع آبیاری برخی مزارع سبزی و صیفی با فاضلاب است، ضمن اینکه افراد مبتلا در صورتی که دستهای خود را مرتب نشویند میتوانند این بیماری را به دیگران منتقل کنند. معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: هنوز آمار دقیقی از تعداد مبتلایان نداریم اما برآورد ما این است که تعداد مبتلایان در ۲ استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری بیش از هزار نفر است. وی اظهار داشت: این بیماری در صورتی که دیر تشخیص داده شده و درمان دیر شروع شود در افرادی که ضعف ایمنی بدن دارند، میتواند مرگآور باشد اما تاکنون گزارشی از مرگ ناشی از این بیماری که تایید شده باشد، نداشتهایم و نمیتوانیم شایعاتی که در شبکههای اجتماعی و پیامکها در این باره هست را تایید کنیم.
اجرای رتبهبندی معلمان از مهرماه
براساس مصوبه دولت، معلمان در 5 رتبه مقدماتی، پایه، ارشد، خبره و عالی رتبهبندی حرفهای میشوند. به گزارش ایسنا، طرح رتبهبندی معلمان در تاریخ 27 اسفند 93 به پیشنهاد مشترک سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و وزارت آموزشوپرورش و به استناد اصل 138 قانون اساسی تبصره یک ماده 65 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386 و بند الف ماده 50 قانون برنامه پنجم توسعه مصوب 1389 تصویب شده است. براساس این مصوبه، مشمولان طرح طبقهبندی معلمان شامل آموزگاران، دبیران، هنرآموزان، مربیان امور تربیتی، مشاوران، مراقبان سلامت، مدیران و معاونان مدارس و مجتمعهای آموزشی و تربیتی براساس ضوابطی که به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید، در 5 رتبه مقدماتی، پایه، ارشد، خبره و عالی رتبهبندی حرفهای میشوند. مشمولانی که براساس ضوابط مصوب در یکی از این رتبهها قرار میگیرند، به ترتیب از 15، 25، 35 و 50 درصد افزایش امتیاز حق شغل از مهرماه سال 1394 برخوردار خواهند شد.