printlogo


کد خبر: 137367تاریخ: 1394/2/9 00:00
نرخ ۸ گروه خوراکی افزایش یافت

بانک مرکزی گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده‌فروشی 11 گروه مواد خوراکی در تهران را برای هفته منتهی به 4 اردیبهشت امسال اعلام کرد که در قیاس با هفته قبل، نرخ ۸ گروه مواد خوراکی افزایش و 2 گروه کاهش یافت و نرخ یک گروه ثابت ماند. بر همین اساس لبنیات 2/0، برنج 2/2، حبوب 9/0، میوه‌های تازه 7/1، سبزی‌های تازه 1/7، گوشت قرمز 1/0، گوشت مرغ 6/0 و قند و شکر 1/0 درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش داشته است البته تخم‌مرغ 6/2 درصد و روغن‌نباتی 1/0 درصد با کاهش روبه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رو شد و قیمت چای ثابت ماند. همچنین در بررسی‌های بانک مرکزی آمده در یک سال گذشته نرخ لبنیات 7/13 درصد، تخم مرغ 5/0 درصد، برنج 9/8 درصد، حبوب 9/6 درصد، میوه‌های تازه 7/53 درصد، گوشت قرمز 9/6 درصد، قند و شکر 2/6 درصد و چای 9/8 درصد رشد داشته ضمن آنکه نرخ سبزی‌های تازه در این دوره 8/9 درصد و گوشت مرغ 11 درصد کاهش داشته و نرخ روغن نباتی نیز در این دوره تغییری نداشته است. در هفته مورد گزارش بهای ماست پاستوریزه 7/0 درصد افزایش داشت اما بهای تخم‌مرغ معادل 6/2 درصد کاهش یافت و شانه‌ای 7 تا 10 هزار تومان فروش رفت. در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 1/2 و 4/2 درصد افزایش داشت. در گروه حبوب، بهای نخود و لوبیا قرمز ثابت بود. قیمت لوبیا چشم‌بلبلی معادل 9/0 درصد و لوبیا سفید 8/0 درصد کاهش داشت ولی بهای دیگر اقلام این گروه بین 5/0 تا 5/2 درصد افزایش یافت.
 


Page Generated in 0/0062 sec