printlogo


کد خبر: 137747تاریخ: 1394/2/16 00:00
واردات گوشت ارزان بی‌کیفیت از هند

سرانه تولید گوشت قرمز در دنیا ۱۴ کیلوگرم است که این رقم در کشور حدود ۱۰ کیلوگرم است و سال گذشته حدود ۷۷۳ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید شد. محمدرضا ملاصالحی، رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با فارس گفت: سال گذشته 773 هزار تن گوشت قرمز شامل گوشت گاو، گاومیش، گوسفند، بز و شتر در کشور تولید شد که  نیمی از آن از دام سنگین و نیمی دیگر هم از دام سبک به دست آمده است. وی افزود: برآورد وزارت جهاد کشاورزی از میزان تولید گوشت قرمز در سال جاری حدود 785 هزار تن است. ملاصالحی در پاسخ به این پرسش که آیا با شرایط کنونی نیاز به واردات گوشت قرمز و آن هم گوشت بوفالو وجود دارد، گفت: به عنوان متولی بخش تولید معتقد به واردات گوشت قرمز نیستیم اما در کشور برخی صنایع غذایی مثل صنایع تولید‌کننده سوسیس و کالباس به دنبال تهیه مواد اولیه ارزانقیمت هستند. ملاصالحی در پاسخ به این سوال که آیا گوشت بوفالوی هندی سالم است، گفت: آنچه از هندوستان تحت عنوان گوشت گاومیش وارد می‌شود، گوشت ارزانقیمت است و قطعا نمی‌تواند با گوشت باکیفیت داخلی برابری یا رقابت کند. وی تصریح کرد: بنابراین ما به‌عنوان متولی بخش تولید بر واردات این محصول تأکیدی نداریم، مگر اینکه آن را برای صنایع و فرآورده‌های غذایی وارد کنند.


Page Generated in 0/0053 sec