printlogo


کد خبر: 138892تاریخ: 1394/3/4 00:00
اخبار

رئیس سازمان صدا و سیما :
مهم‌ترین مسأله رسانه ملی در نگاه فرهنگی است
رئیس سازمان صدا و سیما افزود: مهم‌ترین مساله رسانه ملی در یک نوع نگاه فرهنگی است که آن نیز باید حل شود؛ اینکه یک نگاه فرهنگی در آن وجود داشته باشد و ما تلاش می‌کنیم این اتفاق بیفتد.  به گزارش تسنیم، محمد سرافراز، رئیس سازمان صدا و سیما در مراسم آیین 24ساعته شدن شبکه آذری شبکه سحر گفت: شبکه سحر در حال حاضر به چندین شبکه تلویزیونی تبدیل شده است که شامل 6 زبان زنده دنیا و 2 کانال 24 ساعته است. عمدتا کشورهای همسایه از این شبکه بهره‌مند هستند. وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره وجود اختلاف او با علی‌اصغر پورمحمدی، معاونت رسانه ملی گفت: اگر شماها شایعه‌‌ها را پخش نکنید این مسائل واقعیت ندارد. رئیس سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: ما وظیفه‌ای در مقابل دولت داریم که هم دیدگاه‌های دولت را اطلاع‌رسانی می‌کنیم و هم انتقادات مردم را در رسانه منتشر می‌کنیم. همچنین رئیس سازمان صدا و سیما در این مراسم از تاسیس یک شبکه تعاملی خبر داد و گفت: شبکه تعاملی داخلی در 3-2 ماه آینده راه‌اندازی می‌شود. در پایان این برنامه از سایت جدید و لوگوی شبکه جهانی سحر و نرم‌افزار تفسیر قرآن «راهی به سوی نور» رونمایی شد.

نگاه عکاسان به شهدا در جشنواره«قاب‌های بهشتی»
سومین جشنواره عکس «قاب‌های بهشتی» در حالی برگزیدگان خود را معرفی کرد که سخنرانان آن تاکید داشتند مساله جنگ و شهیدان را باید با ابزار هنر ثبت و ماندگار کرد. به گزارش مهر،  مراسم اختتامیه سومین جشنواره عکس «قاب‌های بهشتی» شامگاه شنبه دوم خردادماه با اهدای جوایز به برگزیدگان این رویداد در فرهنگسرای اندیشه تهران برگزار شد. سعید آلادپوش، رئیس جشنواره عکس «قاب‌های بهشتی» در این مراسم با تقدیر از شرکت‌کنندگان گفت: خداوند را شکر می‌کنم برای سومین سال این توفیق را داریم که در «شبکه تصویر» سال جدید را با یاد و خاطره شهدا آغاز کنیم و تلاش کنیم با این رویداد، بخشی از مخاطبان را همراه خود کرده و یاد و خاطره شهدا را زنده نگه‌داریم. مدیر شبکه تصویر افزود: فضای معنوی و متفاوت درباره ارتباط خانواده‌ها با فرزندان شهید سوژه ارزشمندی برای عکاسی بود و جشنواره «قاب‌های بهشتی» به همین منظور شکل گرفت. آثار این جشنواره در 2 بخش حرفه‌ای و شهروندی ارائه شد که در این بخش با نگاهی که به فرهنگسازی و گسترش فرهنگ شهادت داشتیم از شهروندانمان خواستیم آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند. وی تصریح کرد: هدف از برگزاری جشنواره این است که دریابیم این خانواده‌ها چه کردند که چنین فرزندانی را تربیت کردند و حتی بعد از شهادتشان نه‌تنها ناراحت نیستند بلکه به آنچه که تربیت کرده‌اند افتخار می‌کنند. در ادامه برگزیدگان بخش‌های مختلف  انتخاب شدند و در بخش «بهترین عکس از نگاه خانواده معظم شهدا»، امیرعلی رزاقی از شهر ساری و در بخش بهترین عکس از نگاه موسسه فرهنگی رسانه‌ای تامین محتوا سجاد دادپور از اردبیل جوایز خود را از خانواده شهیدان والامقام محمدرضا عندالله، خلیلی، عبدالله‌زاده و جان‌بزرگی دریافت کردند. در بخش شهروندی احمد زعفری از خلخال به‌عنوان نفر اول، عصمت یادگاریان از قوچان به‌عنوان نفر دوم و جواد جلالی از تهران به‌عنوان رتبه سوم جوایز خود را دریافت کردند. در بخش حرفه‌ای نیز محسن نوروزی‌فر به‌عنوان نفر اول، هادی هیربدوش به‌عنوان نفر دوم و مجید عسگری‌پور به‌عنوان نفر سوم انتخاب شدند.

سیاست‌های سال ۹۴ سینمای ایران اعلام شد
دفترچه رویکردها، راهبردها و سیاست‌های سازمان سینمایی مدون شده در 8 فصل، برای اجرایی شدن در سال ۹۴ منتشر شد. به گزارش تسنیم، در این دفترچه به ترتیب، سیاست‌های سازمان سینمایی در زمینه‌هایی همچون حمایت از تولید و عرضه آثار سینمایی و سمعی و بصری، توسعه فضای نمایش سینما، توسعه نمایش خانگی آثار سینمایی و سمعی و بصری، حضور بین‌المللی سینمای ایران، اکران، توزیع و عرضه حرفه‌ای محصولات سینمایی و سمعی و بصری، ارتقای منزلت اجتماعی سینماگران و توانمندسازی صنوف سینمایی، صیانت، حفظ و معرفی میراث و اسناد سینمایی و سمعی و بصری و روزآمدسازی تجهیزات و توسعه فناوری‌های سینمایی و سمعی و بصری سینماگران مدون شده است.


Page Generated in 0/0064 sec