بلاتکلیفی در ساخت فیلم«شیخ احمد قمی»
جمال شورجه، کارگردان مطرح سینمای ایران که چندسالی است در انتظار دریافت بودجه برای تولید فیلم زندگی «شیخ احمد قمی» است در رابطه با وضعیت تولید این اثر گفت: در انتظار امدادهای غیبی برای تولید این اثر سینمایی هستم! به گزارش سینماپرس، کارگردان فیلم سینمایی «سیوسه روز» در ادامه گفت: از زمانی که آقای ایوبی زمام امور سازمان سینمایی را در دست گرفتند هیچ اهتمام جدی برای به سرانجام رساندن پروژههایی که از دولت قبل در حال ساخت یا در مرحله
پیشتولید بودند صورت نگرفت و تمام این فیلمها به تعطیلی کشانده شده است. وی ادامه داد: پروژه زندگی «شیخ احمد قمی» با اینکه تا اواخر دوران مدیریتی قبل، تمام کارهایش انجام و نزدیک به ۳۰۰ میلیون تومان نیز برای پیش تولید آن هزینه شده بود، جزو آن دسته آثاری است که به دلیل عدم حمایت مدیران سینمایی کشور در دولت یازدهم در بلاتکلیفی به سر میبرد. شورجه درباره دغدغههای تولید این اثر گفت: از آنجا که احساس نیاز میشد به برخی شخصیتهای مهم علمی و سیاسی جهان اسلام بیش از گذشته در سینمای ایران توجه نشان داد ما حدود سال ۹۰ تصمیم گرفتیم فیلمی درباره زندگی این شیخ بزرگوار بسازیم.
«یاسین»؛ فیلمی دینی با لایههای قرآنی
حامد امرایی، کارگردان سینما که اولین فیلمش با عنوان «یاسین» روی پرده سینماها رفته است، گفت: این فیلم اثری دینی و با لایههای قرآنی است که امیدوارم در ماه ضیافت خدا با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شود. به گزارش سینماپرس، کارگردان فیلم سینمایی «یاسین» افزود: متأسفانه زمانی که ما در مرحله پیشتولید این فیلم به سر میبردیم همزمان با تغییر و تحولات مدیران سینمای کشور بود و این باعث شد مدیران جدید دولت یازدهم حمایتی از فیلم ما نکنند. این در حالی بود که موافقت رؤسای سازمان سینمایی و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی دولت پیشین را برای حمایت از این اثر به دست آورده بودیم اما مدیران جدید بشدت پشت ما را خالی کردند و هیچگونه حمایت مالی و معنوی برای ساخت این اثر سینمایی انجام ندادند. امرایی خاطرنشان کرد: آقای علیاکبری با اعتقادات قلبی خود و تنها با شرایطی سخت بار تولید سنگین این اثر سینمایی را به دوش کشیدند و بعد از مدتی خوشبختانه شبکه «آیفیلم» نیز به جمع تهیهکنندگان فیلم اضافه شد و «یاسین» به تولید رسید. وی ادامه داد: «یاسین» فیلمی در راستای سبک زندگی ایرانی- اسلامی و برگرفته از آموزههای کتاب آسمانی ما است.
پیشنهاد فرهنگی برای مردم تهران
فریبرز عربنیا شرط پذیرفتن یک پیشنهاد را برقراری ارتباط با متن میداند. به گزارش سوره سینما، فریبرز عربنیا که این روزها در حال بازی در نمایش «عاشقانههای ناآرام» به کارگردانی مریم جلالیان است، درباره دلیل حضور دوباره خود پس از چند سال در عرصه تئاتر گفت: برای اینکه پیشنهادی را بپذیرم باید مطمئن باشم حضور من در آن موثر است و این نکته نیز دارای بالاترین درجه اهمیت است که آیا متن با من رابطهای برقرار میکند یا نه و برای من چیزی مهمتر از رابطه بین متن و بازیگر وجود ندارد. این بازیگر درباره کارنامه کاریاش توضیح داد: من در اصل به همه فیلمهایی که بازی کردهام واقف هستم و تعابیر و تفاسیر مختلف که از جانب افراد متعدد مطرح میشود و برای من نیز محترم است، صرفا مربوط به تفکر آنان است. امیدوارم مخاطب ارتباط خوبی با «عاشقانههای ناآرام» برقرار کند، از آن احساس لذت و شادی دریافت کند و نمایش ما بتواند در این گرما و تب و تاب شهر جنونزده تهران، اندکی مهر و آرامش به مردم بدهد. از همه دعوت میکنم به تماشای کار ما بنشینند و از ته دل آرزو دارم کار را دوست داشته باشند. نمایش «عاشقانههای ناآرام» در تالار وحدت اجرا میشود.
نواخته شدن ارکستر مرگ!
«جیمز هورنر» آهنگساز برجسته سینمای جهان که ساخت موسیقی چندین فیلم برنده اسکار را برعهده داشت با هواپیمای شخصی خود در کالیفرنیای جنوبی سقوط کرد و در سن 61 سالگی درگذشت. به گزارش ایسنا، «جیمز هورنر» علاوه بر ساخت موسیقی فیلم «تایتانیک» پرفروشترین موسیقی فیلم تاریخ که یک جایزه اسکار برای او به ارمغان آورد، ساخت موسیقی فیلمهایی چون «آواتار»، «ذهن زیبا»، «شجاعدل»، «بیگانگان» و «آپولو 13» را نیز در کارنامه درخشان هنری خود داشت. «هورنر» در حالی که خودش در حال هدایت هواپیمای تکموتورهاش بود دچار حادثه شد و در نزدیکی «سانتاباربارا» در کالیفرنیای جنوبی سقوط کرد. «سیلویا پاتریشیا» همکار آهنگساز او با تایید این خبر در صفحه فیسبوک خود نوشت: «ما فردی فوقالعاده با قلبی بزرگ و استعدادی باورنکردنی را از دست دادیم. او در حالی درگذشت که مشغول کاری بود که عاشقش بود». سخنگوی اداره آتشنشانی منطقه «ونچورا» اعلام کرد که «جیمز هورنر» در ساعت 9:03 صبح به وقت محلی دچار حادثه شده و تنها خودش در هواپیما حضور داشته است. «هورنر» در سال 1997 برای ساخت موسیقی فیلم «تایتانیک» ساخته «جیمز کامرون» موفق به کسب جایزه اسکار بهترین موسیقی متن شد.