printlogo


کد خبر: 141273تاریخ: 1394/4/13 00:00
رویدادها

محموداف، شاعر آذربایجانی:
توجه رهبر انقلاب به ادبیات فارسی درخور ستایش است
زامیق محموداف، شاعر آذربایجانی که در محضر مقام معظم رهبری شعرخوانی کرد، گفت: شعری را که در محضر مقام معظم رهبری خواندم از ته قلبم به ایشان و مظلومان جهان از جمله یمن، بحرین و فلسطین تقدیم کردم.
به گزارش تسنیم، زامیق محموداف درباره این دیدار و حس و حال خود گفت: من چون مقلد مقام معظم رهبری بودم،‌ بسیار خوشحالم که در این جمع شرکت کردم. محموداف افزود: اینکه شعر و ادبیات در ایران این قدر ارج و منزلت دارد که مقام معظم رهبری هر سال اهمیت ویژه‌ای برای آن و بویژه زبان و ادبیات فارسی قائل هستند، قابل ستایش است و من از آن بسیار مسرور و خوشحال هستم. وی با اشاره به اینکه آرزوی من دیدار و زیارت ایشان بود، گفت: من شعری را به زبان ترکی درباره مسائل روز جهان و یمن در محضر مقام معظم رهبری خواندم.

برگزاری افطاری «وحدت و مقاومت»
افطاری «وحدت و مقاومت» با حضور گروه‌های مختلف شیعه و سنی و  نخبگان مطرح فرهنگی و فعالان عرصه وحدت و جهان اسلام در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد. در این مراسم که به همت اتحادیه بین‌المللی امت واحده و با برگزاری نماز وحدت به امامت ناصر ابوشریف، نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران آغاز شد، شخصیت‌های مطرح فرهنگی و هنری و دانشگاهی کشور حضور داشتند. حاضران در این مراسم باشکوه پس از اقامه نماز و صرف افطار، دور هم نشستند تا با بیان مطالب و خاطراتی از فعالیت‌های خود، به تبادل افکار و نظرات خود بپردازند. ناصر ابوشریف، مسؤول دفتر جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران با تبریک ماه رمضان به مسلمانان جهان، گفت: متاسفانه آنقدر میان ما فاصله ایجاد شده که تشکیل چنین جلساتی به نظر بعضی دوستان، ویژه و استثنایی به نظر می‌رسد در حالی که این گردهمایی‌های صمیمانه و فشرده کردن صفوف در برابر دشمن  باید یک مساله عادی برای همه ما باشد. وی افزود: قرآن می‌گوید که این امت، امت واحده است و آنهایی که در دینشان تفرقه ایجاد می‌کنند را مومن نپندارید. پس این یک امر طبیعی است که برای حل مشکلات در جامعه اسلامی تلاش کنیم. کسانی که می‌خواهند دعوا را به داخل جهان اسلام بکشانند بیشترین اشتباه را می‌کنند و متاسفانه اکنون می‌خواهند پای دشمن را به جهان اسلام باز کنند. این افراد در مرتبه اول به طرح‌های اسرائیل و غربی‌‌ها عمل کرده و به اسلام ضربه می‌زنند و من معتقدم که در این بین بیشترین سود را اسرائیل و غربی‌ها می‌برند. غلامرضا امامی، نویسنده و مترجم نیز در بخش دیگری از این برنامه با اشاره به کاروان «سرزمین برادری» که در بهمن‌ماه سال گذشته برگزار شد، گفت: ما در خدمت برخی از دوستان همین جمع به استان گلستان رفتیم و از نزدیک دیدیم که در آنجا چیزی به نام شیعه و سنی مطرح نیست. عباس سلیمی‌نمین در این نشست با اشاره به تاکید امام‌خمینی بر ضرورت وحدت، گفت: برخی وحدت را تاکتیک می‌دانند در حالی که این مساله به دشمن‌شناسی برمی‌گردد. خالد خالد، نماینده دانشجویان فلسطینی نیز در بخش دیگری از این برنامه گفت: از زیباترین مظاهر وحدت مسلمانان وحدت آنها در مساله بیت‌المقدس است. راه بهشت از بیت‌المقدس می‌گذرد. آرزو داریم همانطور که انبیای الهی توفیق ادای نماز در آنجا را داشته‌اند ما هم این توفیق را پیدا کنیم.

کودکان افغان حرف دل خود را به علیرضا و آرمیتا نقاشی کردند
بعد از شکل‌گیری نهضت مردمی ارسال نامه و نقاشی به فرزندان شهدای هسته‌ای «علیرضا احمدی‌روشن و آرمیتا رضایی‌نژاد» که بازخوردهای متعددی در کشور داشت، در جدیدترین اقدام انجام شده توسط جشنواره عمار، کودکان افغان مقیم ایران نیز با ارسال تعدادی نامه و نقاشی حرف دل خود را به علیرضا و آرمیتا زدند. بتول رجایی یکی از کودکان افغان که در این برنامه شرکت داشت، درباره این حرکت گفت: وقتی شنیدم که پدر آنها شهید شده‌ و یک پشتوانه و حامی بزرگ را در زندگیشان از دست داده‌اند، ناراحت شدم و زمانی که باخبر شدم می‌توانم برای آنها نامه و نقاشی ارسال کنم خوشحال شدم؛ دوست داشتم با آنها احساس همدردی کنم تا در غمشان شریک باشم. این کودک افغان در پایان صحبت‌های خود گفت: آرزو می‌کنم علیرضا و آرمیتا همیشه زیر سایه‌ پربرکت مادرشان بوده و در آینده مثل پدر و مادرشان برای جامعه افرادی موثر و نمونه باشند.


Page Generated in 0/0142 sec