چاپ دوم کتابی که رهبر انقلاب را منقلب کرد
چاپ دوم کتاب «از آخر مجلس» در کمتر از 2 ماه پس از انتشار چاپ نخست منتشر و روانه بازار نشر میشود. به گزارش تسنیم، میلاد عرفانپور شاعر از چاپ دوم کتاب «از آخر مجلس» خبر داد و گفت: موسسه شهرستان ادب در نظر دارد چاپ دوم این کتاب را روانه بازار نشر کند. وی ادامه داد: این اثر دربردارنده مجموعهای از رباعیها، غزلیات و نیماییهای جدید من است که موضوعات مختلفی دارند و بخش قابل توجهی از آن به موضوع انقلاب و شهدا اختصاص دارد. کتاب جدید عرفانپور در حالی به چاپ مجدد میرسد که چندی پیش رهبر انقلاب با جمعی از خانوادههای شهدا دیدار داشتند. در دیدار با یکی از این خانوادهها، رهبری از حاضران عکس شهید را طلب میکنند. با آوردن عکس نزد ایشان، چشمانشان به رباعی زیر عکس میافتد و در همان خوانش نخست شعر را برای جمع قرائت میکنند. رهبر معظم انقلاب با خواندن سطر آخر رباعی ناگهان منقلب میشوند و از ته دل به گریه میافتند:
ما سینه زدیم، بیصدا باریدند
از هر چه که دم زدیم، آنها دیدند
ما مدعیان صف اول بودیم
از آخر مجلس شهدا را چیدند
معظمله همچنین در بازدید از نمایشگاه کتاب تهران نیز با حضور در غرفه انتشارات شهرستان ادب کتاب را تورق فرموده و این رباعی را بار دیگر زمزمه کردند.
اسماعیل امینی، شاعر و منتقد ادبی:
دیدار شاعران با رهبر انقلاب
یعنی شعر تفننی نیست
اسماعیل امینی، شاعر و منتقد ادبی میگوید: دیدار شعرا با رهبر انقلاب، این موضوع را روشن میکند که از کدام طرف حرکت کنیم تا به شعر کمک کنیم. او معتقد است پیام دیگر این دیدار این است که هنر شعر تفننی نیست. به گزارش تسنیم، اسماعیل امینی درباره دیدار شاعران با رهبر معظم انقلاب افزود: اهمیت شعر برای کسانی که با بنیانهای فرهنگی و هنری مردم آشنا هستند، آشکار است. اما گاهی اوقات این موضوعات در غوغای رسانهای گم میشود و فکر میکنند شعر به اندازهای مثل ورزش اهمیت ندارد. وی با اشاره به اینکه جلسات شعرخوانی نشان میدهد طیف وسیعی از شعرا علاقهمند به ارزشهای انقلاب هستند و در این چارچوب کار میکنند، تصریح کرد: اینها پیوسته تشنه این هستند که بدانند باید کدام مسیر را بروند. از این همه مسیر که جریانات سیاسی به نام انقلاب ایجاد کردند کدام یک صحیحتر است یا از این همه روش که برای ترویج فرهنگ شعر وجود دارد، کدام یک بهتر است. دیدار شعرا با رهبر انقلاب، این موضوع را روشن میکند که از کدام طرف حرکت کنیم تا به شعر کمک کنیم. این شاعر بیان داشت: البته شعرایی هم برای شهرهای دیگر هستند که در جامعه شعری شناخته شده نبودند و از طریق این دیدارها، توجه رسانهها را به خود جلب میکنند و شکوفا میشوند. من در دیدار امسال دیدم که 60 درصد چهرهها جدید هستند که این موضوع بسیار خوب است.
انتشار کتابی درباره مهندسی فرهنگی
کتاب «مهندسی فرهنگی کشور» تلاشی است در پاسخگویی به نیاز مدیران و کارشناسان به وظیفه و ماموریت و عمق و پیچیدگی بالای مدیریت در عرصههای فرهنگی. به گزارش «وطن امروز»، کتاب «مهندسی فرهنگی کشور» که توسط مهدی ناظمیاردکانی از سوی نشر ساقی به چاپ رسیده است در 9 فصل تدوین شده و تلاشهای علمی قابل بهره برداری را که در این زمینه به صورت مستقیم و غیرمستقیم انجام شده است مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهد. در این کتاب سعی شده در قدم اول مفهوم مهندسی فرهنگ و مهندسی فرهنگی کشور بازشناخته شود تا بتوان به چگونگی انجام آن راه یافت. مخاطبان هدف این کتاب را عموم مدیران و کارشناسان بویژه دانشجویان دورههای کارشناسی ارشد و دکترای مدیریت فرهنگی تشکیل میدهند، چرا که آشنایی با این مباحث از ضرورت و اهمیت بالایی برخوردار است. در این کتاب آمده که مهندسی فرهنگ بدین مفهوم است که با بصیرت و فکری کلان و نگاهی برتر و بالاتر، همه جریانهای فرهنگی داخل و خارج کشور دیدهشده و مشخص شود که عناصر فرهنگی با چه کیفیتی باید باشند و حقیقت فرهنگ باید به کدام سمت برود. از سوی دیگر باید حرکت فرهنگی به سمت مطلوب، هدایت و مراقبت شود.