printlogo


کد خبر: 141495تاریخ: 1394/4/16 00:00
رویدادها

انتشار کتاب «در جست‌وجوی لیله ..‌القدر»
کتاب «در جست‌وجوی لیله..‌القدر» که نوشته آیت‌الله عبدالکریم عابدینی و با تقریظ آیت‌الله علامه جوادی‌آملی است، منتشر شد. به گزارش تسنیم، کتاب «در جست‌وجوی لیله..‌القدر» از ۹ فصل با عناوین پیش‌نیازهای حضور در لیله..‌القدر، نام و نشان لیله..‌القدر، اهمیت لیله..‌القدر، شب قدر در جاری زمانه، لیله..‌القدر و امامت و ولایت، لیله..‌القدر و قرآن، آداب لیله..‌القدر و آثار و نتایج لیله..‌القدر تشکیل شده است. نویسنده در فصل اول، پیش‌نیازهای حضور در لیله..‌القدر را بیان کرده و هر کدام را به تفصیل شرح می‌دهد که گام اول: تحصیل پاکیزگی و طهارت، گام دوم: انتظار، گام سوم: انس و الفت با قرآن کریم، گام چهارم: شناخت نیازها و اولویت‌ها، گام پنجم: استفاده از فرصت‌های معنوی ماه‌های رجب و شعبان، گام ششم: استفاده از دو دهه‌ نخست ماه مبارک رمضان، گام هفتم: استفاده از شب‌های نوزدهم و بیست‌ویکم، گام هشتم: شناخت آفت‌ها و موانع و گام نهم: استمداد از سوره‌ مبارکه‌ قدر و معارف پیرامونی آن خواهد بود.

«کوی محبت» با نام امیرالمؤمنین(ع) شکل گرفت
تهیه‌کننده و مجری برنامه «کوی محبت» استقبال گسترده مردم از دیدن اماکن مذهبی به‌صورت زنده را مهم‌ترین دلیل استمرار پخش این برنامه مذهبی بعد از 4 سال دانست و گفت: تبیین ذکر امیرالمومنین (ع) در جامعه از اهداف اصلی ماست. به گزارش فارس، موسوی، تهیه‌کننده و مجری برنامه کوی محبت، پیرامون چگونگی شکل‌گیری این برنامه گفت: از آنجا که کشور عراق و عتبات عالیات خیلی به‌طور جدی در سیما مطرح نشده بود، ما را بر آن داشت تا با توجه به علاقه‌ای که مردم به حرم متبرک امامان معصوم در عراق دارند در ابتدا برنامه کوی محبت را حتی به صورت یک ربع قبل از اذان مغرب، به‌طور زنده از شهرهای نجف، کربلا، کاظمین و سامرا روی آنتن ببریم که با استقبال بسیار زیاد مردم مواجه شد. ذکر امیرالمومنین و گفتن فضایل ایشان عبادت است و همین، یکی از اهداف اصلی ما بود که قصد کردیم تا در کنار حضرت سیدالشهدا و دیگر امامان معصوم به طور خاص، به وجود معرفتی و معنوی حضرت علی(ع) بپردازیم. ما در ماه مبارک رمضان،  30 شب برنامه را از نجف روی آنتن بردیم و هر شب، به روایت ذکری درباره حضرت امیرالمومنین پرداختیم. این دغدغه ما بوده و هست که اگر تحت ولایت و سرپرستی حضرت علی(ع) باشیم و محبت آن خاندان را به خانواده‌هایمان منتقل کنیم، آثار تربیتی منحصر به فردی خواهد داشت و بسیاری از مشکلات ریز جامعه را حل خواهیم کرد.  

«مفتون و فیروزه»؛ تنها برگزیده سیزدهمین جایزه قلم زرین
آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره قلم زرین در حوزه هنری برگزار شد. به گزارش تسنیم، در این مراسم از برگزیدگان بخش‌های پنجگانه تقدیر به عمل آمد که اسامی آنها به شرح زیر است، در بخش داستان بزرگسال کتاب مفتون و فیروزه اثر سعید تشکری به‌عنوان اثر برگزیده این جایزه انتخاب شد و از نویسنده آن تقدیر به عمل آمد. در بخش داستان کودک و نوجوان رمان «گل‌های کاغذی» اثر محمدعلی گودینی مورد تقدیر قرار گرفت. همچنین در بخش شعر بزرگسال مجموعه «واژه‌های وحشی» اثر حامد حسین‌خانی، در بخش شعر کودک «بوسه‌های خیس» اثر شکوه قاسم‌نیا و در بخش خردسال کتاب «و دم گربه‌ها را بکش» اثر طیبه شامانی تقدیر شدند و در بخش نقد و پژوهش کتاب از نتایج سحر (پیرامون تحلیل شعر انقلاب) اثر محمدرضا سنگری به‌عنوان آثار برجسته مورد تقدیر قرار گرفتند. همچنین آثاری همچون  دلواپسی‌های اویس اثر حجت‌الاسلام جواد محمدزمانی، غروب پا به ماه اثر کبری موسوی و طعم تکه‌های روحم اثر عبدالعظیم ساعدی در بخش شعر بزرگسال، هزار تا نی‌نی اثر مریم هاشم‌پور، چه میهمان عزیزی اثر سیدمهدی میرزاده، کتاب خوردنی سعیده موسوی و تولد قارقارک اثر جواد ابراهیمی در بخش شعر کودک، روزگار تفنگ حبیب خدادادزاده، محاکمه آفتاب سیدیحیی یثربی، هیرو اثر شهریار زمانی و  خنده‌زار اثر محمد محمودی، در بخش داستان بزرگسال و در بخش داستان کودک آثاری مانند مادربزرگ جادویی اثر احمد اکبرپور، نشان لبخند اثر شهریار زمانی، مگر من چند نفرم اثر هادی خورشاهیان، 30 روز با پیامبر از تولد تا خانه عمو اثر حسین فتاحی، مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند.


Page Generated in 0/0087 sec