رشت، خبرنگار وطن امروز: استاندار گیلان که به منظور آغاز نخستین برداشت محصول برنج گیلان به روستای لاکسار صومعهسرا سفر کرده بود از طرح مشترک تحقیقی ترویجی برنج رقم گیلانه در این روستا نیز بازدید کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان، از ویژگیهای این رقم که به صورت الگویی در شهرستانهای صومعه سرا، لاهیجان، رضوانشهر و شفت بهصورت آزمایشی کشت شده است میتوان به پر محصول بودن نوع اصلاح شده این رقم که در هر هکتار 5/5 تن محصول شلتوک میدهد اشاره کرد. از دیگر ویژگیهای این محصول به مقاومت در مقابل بیماری بِلِست، مقاوم در برابر کرم ساقهخوار و حشرات، مقاوم در مقابل خوابیدگی برنج، کودپذیری بالاتر، زودرس بودن 7 تا 10 روزه نسبت به رقمهای دیگر محلی و قدرت پنجهزنی بالای این محصول میتوان اشاره کرد.