printlogo


کد خبر: 142561تاریخ: 1394/5/6 00:00
افزایش قیمت ۹ گروه کالای اساسی

بررسی‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد در یک سال گذشته نرخ کالاهای گروه لبنیات، برنج، ‌حبوب، میوه‌های تازه، سبزی‌های تازه، گوشت قرمز، قند و شکر، چای و روغن نباتی افزایش یافته است. به گزارش تسنیم، گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده‌فروشی بعضی مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 2مردادماه امسال جزئیات تغییرات نرخ 11 گروه کالایی و 42 قلم کالا را اعلام کرد. در این هفته لبنیات، برنج، گوشت مرغ، قند و شکر، چای و روغن نباتی بدون تغییر بوده و در مقابل نرخ تخم‌مرغ 8/1درصد، حبوب 1/0 درصد، میوه‌های تازه 9/5 درصد و گوشت قرمز 1/0 درصد کاهش و تنها نرخ سبزی‌های تازه 5/0 درصد رشد داشته است. همچنین بررسی‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد در یک سال گذشته نرخ کالاهای گروه لبنیات 4/6 درصد، برنج 0/9 درصد، حبوب 4/15 درصد، میوه‌های تازه 6/11درصد، سبزی‌های تازه 7/4درصد، گوشت قرمز 1/7 درصد، قند و شکر 5/5 درصد، چای 4/3درصد و روغن نباتی 8/0 درصد افزایش و نرخ گوشت مرغ 0/5 درصد کاهش یافته ضمن آنکه نرخ تخم‌مرغ ثابت مانده است. در هفته مورد گزارش هر شانه تخم‌مرغ6500 تا 10 هزار تومان به فروش رفت. در این هفته در گروه برنج، قیمت تمام اقلام این گروه ثابت بود. در گروه حبوب، بهای لوبیا چیتی معادل 6/0درصد کاهش ولی قیمت لوبیا چشم بلبلی 7/0 و لوبیا سفید 4/0درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. در گروه میوه‌های تازه هم قیمت گیلاس معادل 4/21 و هلو 2/0 درصد افزایش ولی بهای دیگر اقلام این گروه بین 1/1تا 3/22درصد کاهش یافت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت گوجه‌فرنگی معادل 5 درصد، سیب زمینی 9/0درصد، پیاز 7/2درصد و سبزی‌های برگی 3/2 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 4 تا 5/9 درصد کاهش داشت. از سوی دیگر قیمت گوشت گوسفند معادل 3/0درصد کاهش ولی بهای گوشت تازه گاو و گوساله 2/0 درصد افزایش یافت. قیمت گوشت مرغ ثابت بود.
 


Page Generated in 0/0059 sec