printlogo


کد خبر: 145349تاریخ: 1394/6/22 00:00
آغاز چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)
تلاشی جمعی برای خدمتگزاری

طاهره چک: مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) در نشست ارزیابی و آسیب‌شناسی برنامه‌های سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)، در مشهد مقدس از آغاز دوره چهاردهم این جشنواره از همان شب مراسم اختتامیه جشنواره سیزدهم خبر داد و گفت: ساعتی پس از برگزاری آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)، چهاردهمین دوره این جشنواره رسما کلید خورد و هماهنگی‌ها جهت برگزاری نشست شورای مشورتی و آسیب‌شناسی جشنواره امام رضا(ع) آغاز شد.
 برای خدمتی دیگر آماده‌ایم
به گزارش واحد خبر و اطلاع‌رسانی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)، سیدجواد جعفری در این نشست با اشاره به اینکه دقیقا همان شب مراسم اختتامیه  سیزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)، چهاردهمین دوره این جشنواره رسما کلید خورد، گفت: همه دست‌اندرکاران جشنواره در داخل و خارج از کشور خود را برای خدمتی دیگر آماده کرده‌اند. وی با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) مبنی بر اینکه «تدبیر قبل از عمل تو را از پشیمانی بازمی‌دارد»، افزود: این کلام حضرت به این معناست که  برای همه کارها برنامه‌ریزی و تدبیر داشته باشیم و ما نیز در برگزاری جشنواره امام رضا(ع) دقیقا براساس این حدیث پیش می‌رویم. دبیر جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) ادامه داد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانشان این جشنواره را نقطه عطف همه تلاش‌های وزارت ارشاد در طول یک سال دانستند که این امر وظیفه ما را در برگزاری جشنواره سنگین‌تر می‌کند.
 نظم؛ شاه بیت برنامه‌های جشنواره
وی به نظم حاکم بر جشنواره امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه در سفارشی خطاب به امام حسن مجتبی(ع)، آن حضرت را به تقوای الهی و نظم در کارها دعوت می‌کنند. تاکید ایشان اهمیت ویژه وجود نظم در کارها را نشان می‌دهد. انسان‌های باتقوا نمی‌توانند بدون نظم کارهایشان را پیش ببرند و شاه‌بیت برنامه‌های جشنواره امام رضا(ع) حاکمیت نظم بر آن است. نظمی که این جشنواره را از دیگر برنامه‌ها متمایز می‌کند. جعفری با اشاره به اینکه جشنواره سیزدهم نسبت به دوره‌های گذشته رو به جلو بود، تصریح کرد: رشد جشنواره آنقدر  محسوس بود که می‌توان گفت دوره سیزدهم از یک رشد جهشی و تصاعدی برخوردار بوده است.
 اخلاص مهم‌ترین عامل موفقیت
وی موفقیت سیزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) را وجود 4 عامل تقوا و اخلاص، عشق، باورها و اعتقادات و همت جمعی دانست و افزود: تقوا و اخلاص دست‌اندرکاران جشنواره در داخل و خارج از کشور مهم‌ترین عامل موفقیت این جشنواره است. اخلاصی که در قلب تک‌تک کسانی که در این جشنواره حضور داشتند موج می‌زد و همانطور که ارادت نسبت به امام رضا(ع) سطح‌بندی ندارد و به درون آدم‌ها بازمی‌گردد؛ کار برای جشنواره امام رضا(ع) هم درجه‌بندی ندارد و هر کس در هر کجای کشور صرف‌نظر از شخصیت حقوقی و حقیقی خویش هر خدمتی که از دستش برآمد برای حضرت در این جشنواره انجام داد. مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) ادامه داد: عامل دوم عشق است. افراد در جشنواره امام رضا(ع) فراتر از محاسبات مادی و چرتکه انداختن با دلشان برای امام هشتم(ع) کار می‌کنند و کسی که با عشق کار  کند پیروزی و موفقیت در بطن فعالیت‌های اوست. چه این فعالیت‌ها دیده شود و چه نشود. به قول امام خمینی(ره) ما چه پیروز شویم و چه شکست بخوریم، پیروزیم، زیرا به تکلیف خود عمل کرده‌ایم. وی وجود باورها و اعتقادات را سومین دلیل موفقیت سیزدهمین جشنواره امام رضا(ع) برشمرد و اظهار کرد: همین باور است که کسی در اتاق کارش کاری برای امام رضا(ع) و جشنواره انجام می‌دهد و دلش را از همانجا راهی حرم می‌کند این یک نوع زیارت است یا این فرد زمینه و بستر زیارت معنوی را برای دیگران فراهم می‌کند، آن هم زیارت امام رضا(ع) که طبق منابع دینی افضل از زیارت امام حسین(ع) است. جعفری چهارمین دلیل موفقیت جشنواره امام رضا(ع) را همت جمعی دست‌اندرکاران این جشنواره برشمرد و یادآور شد: هیچکس با نشستن، بی‌تحرکی و تنبلی به جایی نرسیده است، هرجا همت بلندی بوده حتما دستاوردی هم حاصل شده. ممکن است یک استان برنامه‌ای بسیار فاخر،  استانی و متوسط برگزار کرده باشد اما مهم آن است که همه با تلاش و همت خود و بنابر امکاناتشان تمام تلاش‌ خود را انجام داده‌اند.
اختتامیه؛ آینه عملیات 365 روزه
وی اختتامیه جشنواره امام رضا(ع) را که همه ساله در شب میلاد آن حضرت در مشهدالرضا(ع) برگزار می‌شود آینه عملیات 365 روزه  این جشنواره در داخل و خارج از کشور توصیف کرد و افزود: تبلور همه زحماتی که در طول سال در داخل و خارج از کشور انجام می‌شود در مراسمی چند ساعته در مشهد در قالب آیین اختتامیه جشنواره تجلی می‌یابد و امید داریم ما آینه خوبی برای تلاش همه همکارانمان در داخل و خارج از کشور باشیم و خدای ناکرده اسباب رنجش آنها را فراهم نکنیم. دبیر جشنواره امام رضا(ع) با اشاره به اینکه شکرگذاری به خاطر نعمت‌های الهی و قدردانی از زحمات دست‌اندرکاران جشنواره تکلیف همه ما است، گفت: اینکه جشنواره خوب برگزار شد، جای سپاس به درگاه الهی دارد و اینکه هر کس هر کاری می‌توانست برای جشنواره امام رضا(ع) انجام دهد جای قدردانی و تشکر دارد.
 


Page Generated in 0/0104 sec