printlogo


کد خبر: 146013تاریخ: 1394/7/4 00:00
آوای شهر

با تصویب آیین‌نامه موتوسیکلت‌ها
صورت می‌گیرد
توقف تولید موتورهای کاربراتوری از سال 95
دبیر شورایعالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور از ارسال آیین‌نامه‌ای درباره موتوسیکلت‌ها به هیأت وزیران خبر داد. در این آیین‌نامه وظایف دستگاه‌های ذی‌ربط و وضعیت تولید موتوسیکلت در کشور مشخص شده است و پیشنهاد شده است از شهریور سال 95 تولید موتوسیکلت کاربراتوری متوقف شود. مهدی یدی‌همدانی با بیان این مطلب به ایسنا افزود: در یکصدوبیست‌ویکمین جلسه شورایعالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور آیین‌نامه‌ای درباره موتورها پیشنهاد شد که در آن درباره موتورهای برقی و راهکارهایی که باید دولت در نظر بگیرد تا تولید موتور برقی و واردات آن افزایش داشته باشد بحث شد. قطعا با کاهش تعرفه گمرکی واردات این موتورها، مردم قدرت خرید بیشتری خواهند داشت و تمایل برای استفاده از موتورهای برقی افزایش می‌یابد. وی افزود: در صورت تصویب این آیین‌نامه در هیأت وزیران در ایران همانند بسیاری از کشورهای دنیا استاندارد یورو 3 برای موتوسیکلت اجباری می‌شود و تولید موتوسیکلت در کشور به صورت انژکتوری انجام می‌شود.  گفتنی است، در این آیین‌نامه به وزارت صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد داده شده سختگیری بیشتری برای واحدهای تولیدی در نظر بگیرد تا هر واحد تولیدی با امکانات کم قادر به تولید موتوسیکلت نباشد تا از این طریق علاوه بر ارتقای کیفیت موتوسیکلت‌های انژکتوری، استفاده از موتورهای برقی نیز در کشور افزایش یابد. پیشنهاد راه‌اندازی خطوطی برای موتورهای برقی توسط شهرداری‌ها نیز در این آیین‌نامه داده شده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس مطرح کرد
همایش آینه‌های صبور
 نمایش الگوهای برجسته
همایشی مانند «آینه‌های صبور» می‌تواند گوشه‌هایی از زحمات همسران جانبازان و عمق ایمان و اعتقاد آنها را بازگو کند و به جامعه نشان دهد و یکی از راه‌های ارائه الگو به اقشار گوناگون باشد. جمشید جعفرپور، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان این مطلب به
«وطن امروز»گفت: یکی از راه‌های جهت‌دهی به اقشار گوناگون جامعه نشان دادن الگو‌های برجسته و قابل اقتباس است. وی افزود: بنابراین نشان دادن انسان‌های فداکاری که تمام راحتی و آسایش خودشان را به پای ایثارگران و جانبازان گذاشتند، می‌تواند به‌عنوان یک نشانه روشن و آشکار برای کسانی باشد که به دنبال الگوگیری از اسوه‌های جامعه هستند. عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه میزان رنج و سختی که خانواده ایثارگران بویژه همسران جانبازان تحمل می‌کنند، برای کمتر کسی قابل تصور است، خاطرنشان کرد: از این جهت همایشی مانند «آینه‌های صبور» می‌تواند، گوشه‌هایی از زحمات این خواهران و عمق ایمان و اعتقاد آنها را بازگو کند و به جامعه نشان دهد. جعفرپور یادآور شد: ما باید بر نشان دادن زندگی روزمره این الگو‌ها تمرکز کنیم. این زنان به‌عنوان آینه‌های صبر و تحمل مورد اشاره هستند. آنها در پرستاری و بهیاری از ایثارگران دچار سختی‌ها و مرارت‌های زیادی شده‌اند.
 


Page Generated in 0/0093 sec