متخصصان تغذیه با اشاره به ذائقه غذایی کودکان، معتقدند بچهها قدرت جویدن بعضی مواد غذایی را ندارند و ممکن است به علت اجتناب از مصرف بسیاری غذاها، گرفتار اختلال در رشد شوند. دکتر محمد اصغری، مدیر کسب و کار رستوران مفاخر افزود: پخت غذای ویژه کودکان در رستوران، آن هم زیر نظر متخصص تغذیه کودکان، میتواند یک ویژگی و ابتکار ممتاز تلقی شود. وی افزود: استفاده از مواد مغذی، ویتامینها و پروتئینها در تهیه غذا برای رشد کودک، موضوعی است که چندان مورد توجه قرار نمیگیرد. به گزارش ایران نیوز، یک رستوران در شرق تهران که دارای استاندارهای کیفی، بهداشتی و مدیریتی است تصمیم گرفته غذای ویژه کودک سرو کند، این اتفاق، میتواند تنها ویژگی و تفاوت ممتاز یک رستوران نسبت به سایر رستورانها باشد. در این رستوران، مواد غذایی کاملا ارگانیک است و با رعایت اصول کاملا بهداشتی و زیر نظر کارشناس تغذیه کودکان آماده میشود. این رستوران فعالیت خود را جهت ارائه غذایی با کیفیت در محیطی سالم و با تنوع غذایی زیاد آغاز بکار کرده است.