در حالی که دولت وعده به آزادپز شدن نانواییها با هدف بهبود کیفیت نان را داده بود اما در پی برخی رانتها ترمز اجرای این طرح کشیده شده است. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، آذر ماه سال گذشته بود که دولت به بهانه بهبود کیفیت نان با افزایش قیمت ۲۰ تا ۳۰ درصدی موافقت کرد و نان رسما گران شد. البته این اولین باری نبود که نان بار گرانی را به دوش میکشید بلکه در دولت دهم نیز نان، گرانی را تجربه کرد و با حذف یارانهاش قیمت این کالای استراتژیک افزایش یافت. دولت یازدهم هم با وجود تجربه گذشته درباره افزایش قیمت نان به منظور بهبود کیفیت بازهم به افزایش قیمت نان با هدف بهبود کیفیت چراغ سبز نشان داد و همزمان به نانواییها این اجازه را داد که به سمت آزادپز شدن حرکت کرده و در فاز اول اجرای این طرح دولت با آزادپز کردن ۲۰ درصد از نانواییهای سراسر کشور موافقت کرد. محمدرضا نظرنژاد، رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی گفت: برخی رانتها و سوءاستفادهها در بخش آرد و نان وجود دارد که مانع از اجرای درست این طرح میشود که دولت برای مبارزه با این امر باید برنامهریزی کند. وی با اشاره به توقف اجرای آزادپز شدن نانواییها گفت: دولت در اجرای این طرح عقبنشینی کرده و ترمز دستی این طرح را کشیده است، چرا که قرار بود تا پایان خرداد سال جاری ۶۰ درصد نانواییهای کشور آزادپز شوند اما هنوز این موضوع اجرایی نشده است.