printlogo


کد خبر: 146334تاریخ: 1394/7/9 00:00
نبض جامعه

تولید آبلیموی صنعتی با اسید و رنگ
کلاهبرداران همیشه یک گام از دستگاه‌های نظارتی جلوتر هستند و این‌بار با مخلوط اسیدسیتریک و رنگ، آبلیموی تقلبی تولید می‌کنند. رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو  در پاسخ به این پرسش که آیا آزمایشگاه‌های وزارت بهداشت توان تشخیص آبلیموی طبیعی از تقلبی را دارند یا نه،  بیان داشت: تشخیص آبلیموی تقلبی از طبیعی براساس استاندارد‌های تعریف‌شده در آزمایشگاه میسر است اما کلاهبرداران همیشه راه‌های دور زدن استاندارد را پیدا می‌کنند. وی به ایرنا گفت: آبلیموی تقلبی را با مواد شیمیایی مانند اسیدسیتریک، رنگ و مواد دیگری تولید می‌کنند و با طعمی شبیه آبلیموی طبیعی در اختیار مردم قرار می‌دهند، در حالی که مردم انتظار دارند، آبلیموی طبیعی مصرف کنند و این یک نوع تقلب و کلاهبرداری است. به گفته دیناروند، سازمان غذا و دارو برای رفع این مشکل به‌دنبال این است که 2 نوع استاندارد برای آبلیمو تعریف کند، یک استاندارد برای آبلیموهای طبیعی و دیگری استانداردی برای آبلیموهای کنسانتره یا ساختگی که طبیعی نیستند تا مردم بتوانند آبلیموهای طبیعی و ساختگی را از هم تفکیک کنند و تشخیص دهند.

تجمیع بیمه‌ها شاید وقتی دیگر
تجمیع بیمه‌ها نیازمند مقدماتی است که در حال حاضر یکسان‌سازی در حوزه آیین‌نامه‌ها و رویه‌ها اتفاق افتاده است اما هنوز تامین مالی بیمه‌ها از یکدیگر متفاوت است و امکان تجمیع بیمه‌ها وجود ندارد. علی حسن‌زاده، رئیس هیات مدیره سازمان بیمه سلامت ایران  درباره پیگیری موضوع تجمیع بیمه‌ها در برنامه ششم توسعه به «ایسنا» گفت: تجمیع به معنای آن است که همه بیمه‌ها را یک جا جمع کنید. این موضوع نیازمند مقدماتی است. ابتدا باید تعهدات، دوم منابع و سوم ساختارها یکسان شوند. وی افزود: اکنون یکسان‌سازی در حوزه آیین‌نامه‌ها و رویه‌ها اتفاق افتاده است ولی هنوز تامین مالی بیمه‌ها از یکدیگر متفاوت است و امکان تجمیع بیمه‌ها وجود ندارد.


Page Generated in 0/0051 sec