برخی دستگاههای دولتی ما را تشویق به گران کردن محصولاتمان میکنند اما باید اشاره داشت در صورت گران شدن قیمت کالاهای صنایع غذایی، دیگر مردم قدرت خرید ندارند. به گزارش تسنیم، محمدرضا مرتضوی، رئیس کانون صنایع غذایی ایران با بیان این مطلب در همایش روز جهانی غذا اظهار داشت: صنایع غذایی ایران در اشتغال 430 هزار نفر معادل 17 درصد مشاغل کشور نقش دارد. مرتضوی با بیان اینکه صنعت غذایی کشور دارای 2 بخش شناسنامهدار و بدون شناسنامه است، افزود: برای تضمین سلامت غذا باید غذا از مزرعه تا سفره مورد پایش قرار گیرد. مرتضوی افزود: وقتی بین دستگاهها اختلاف و ناهماهنگی وجود داشته باشد بزرگترین بازنده و کسی که بیشترین آسیب را میبیند، مردم و صنایع هستند. در همین حال رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: برخی شایعات موجود در بخش صنایع غذایی مربوط به بازاریابی کالاهای قاچاق و تولیدات زیرزمینی و رقابت ناسالم برخی صنایع غذایی است که در اینباره از مسؤولان میخواهیم با گسترش نظارتها اعتماد مردم را جلب کنند. محسن جلالپور یادآور شد: صنعت زیرزمینی از کیفیت و سلامت لازم برخوردار نیست و در اینباره باید رسانهها و فضای مجازی پررنگتر به آنها بپردازند تا ماهیت آنها مشخص شود.