نایبرئیس اتحادیه باغداران از افزایش 2 برابری تولید مرکبات و کاهش چشمگیر قیمت انواع میوه نسبت به سال گذشته خبر داد. مجتبی شادلو در گفتوگو با ایسنا افزود: سال گذشته در این زمان نارنگی با قیمت عمده 10 هزار تومان عرضه میشد در حالی که اکنون قیمت عمده نارنگی بین 2000 تا 2500 تومان و به معنای کاهش 5 برابری قیمت این میوه پاییزی است. همچنین قیمت عمدهفروشی سیب از 4000 تا 5000 تومان سال گذشته به 2000 تا 4000 تومان رسیده است و انار هم با حدود 30 تا40 درصد کاهش قیمت کیلویی 2000 تا 3500 تومان عرضه میشود. عضو مجمع ملی خبرگان کشاورزی با انتقاد از رنگدهی مصنوعی به مرکبات گفت: شاهد این هستیم که نارنگی و پرتقالهایی که باید الان سبز باشند با رنگدهی مصنوعی به رنگ نارنجی به بازار عرضه میشوند که این رنگدهیها نه تنها به طول عمر میوه نمیافزاید بلکه از آنجا که این کار با روش گرمادهی اتفاق میافتد باعث اسیدی شدن و فساد داخل میوه میشود که در نهایت مصرف آنها برای سلامتی بسیار مضر و خطرناک است.