سازمان بهداشت جهانی درگزارشی هشدار داد خوردن گوشتهای فرآوریشده نظیر هاتداگ و سوسیس میتواند موجب ابتلا به سرطان روده بزرگ در افراد شود. بهگزارش تسنیم، کارشناسان سازمان بهداشت جهانی گفتند خوردن گوشتهای فرآوری شده مانند هاتداگ و سوسیس و کالباس میتواند موجب ابتلا به سرطان روده بزرگ در افراد شود و مصرف گوشت قرمز نیز احتمالا علت ابتلا به اینگونه بیماریهاست. گزارش آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان وابسته به سازمان بهداشت جهانی که روز دوشنبه منتشر شد حاکی از آن است که بین مصرف گوشت قرمز و سرطان لوزالمعده و سرطان پروستات ارتباطاتی وجود دارد. این آژانس، گوشت فرآوریشده را در کنار تنباکو و آزبست در زمره مواد «سرطانزا برای بشر» طبقهبندی کرده است زیرا «شواهد کافی» درباره ارتباط مصرف این مواد با ابتلا به سرطان وجود دارد. براساس برآورد این آژانس، هر قطعه 50 گرمی از گوشت فرآوریشده (معادل یک هاتداگ) که به صورت روزانه خورده شود، تا 18 درصد احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش میدهد.