printlogo


کد خبر: 147919تاریخ: 1394/8/7 00:00
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت:
یک‌سوم نمک‌های بازار تقلبی‌اند

در حال حاضر بیش از 90 درصد ایرانی‌ها از نمک یددار استفاده می‌کنند اما یک سوم نمک‌های موجود در بازار غیراستاندارد و تقلبی‌اند و این حجم از نمک‌های تقلبی یک تهدید جدی محسوب می‌شود. به گزارش ایسنا، زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان این مطلب گفت:  نیاز روزانه هر فرد به ید 150 میکروگرم است و چنانچه این مقدار ید به طور روزانه تامین شود، فرد دچار کمبود ید و عوارض ناشی از آن نخواهد شد. وی با بیان اینکه بیماری گواتر تا سال 82 بشدت در ایران کاهش یافت، تصریح کرد: با اجرای این برنامه ایران به عنوان کشور عاری از بیماری‌های ناشی از کمبود ید مطرح و از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان الگوی جهانی در کنترل این بیماری معرفی شد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تصریح کرد: در حال حاضر تعداد مبتلایان به گواتر در ایران به کمتر از 5/6 درصد رسیده است. کاهش چشمگیر مبتلایان به گواتر در ایران نتیجه پوشش 98 درصدی نمک ‌یددار در ایران و اقدامات و اجرای برنامه جامع کنترل بیماری‌های ناشی از کمبود ید است.  عبداللهی با بیان اینکه یک‌سوم نمک‌های موجود در بازار غیراستاندارد و تقلبی‌اند، خاطرنشان کرد: این حجم از نمک‌های تقلبی یک تهدید جدی محسوب می‌شود که باید به طور جدی با آن مبارزه کرد.
 


Page Generated in 0/0056 sec