printlogo


کد خبر: 148124تاریخ: 1394/8/11 00:00
تخلف کمی و کیفی کارخانه‌های لبنی

رئیس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران ادعا کرد برخی کارخانه‌های لبنی در سال‌های گذشته به دلیل بالا رفتن هزینه‌های تولیدشان، کمیت و کیفیت محصولات خود را کاهش داده و در مواردی از شیر‌هایی استفاده کردند که درجه میکروبی‌شان بالا بوده است. خسرو فروغان‌گران‌سایه در گفت‌وگو با ایسنا تصریح کرد: در سال‌های گذشته بعضی از کارخانه‌های لبنی از شیر‌هایی که درجه میکروبی‌شان بالا بوده یا شیر‌خشک‌های نامعتبر استفاده کرده‌اند. وی افزود: زمانی که قیمت تمام‌شده تولیدکنندگان افزایش می‌یابد و به بیش از قیمت عرضه آن می‌رسد چند اقدام انجام می‌شود؛ یک راه این است که کارخانه، تولید خود را تعطیل می‌کند اما اگر این کار را انجام ندهد کمیت یا کیفیت محصول را کاهش می‌دهد که البته کاهش کیفیت، کار خطرناکی است و به سلامتی مصرف‌کنندگان بستگی دارد. فروغان‌گران‌سایه ادامه داد: همچنین در زمینه دامداری، تولید شیر و تهیه مواد اولیه لبنیات زیرساخت‌های مناسبی نداریم.


Page Generated in 0/0065 sec