سخنگوی شرکت مخابرات ایران گفت: مشکل کمبود نقدینگی مخابرات را نمیتوانیم انکار کنیم؛ این مشکل ناشی از سیاستهای غلط تعرفهگذاری است و علاوه بر این، دولت پس از اجرای «همکدسازی» به وعده خود عمل نکرد. داوود زارعیان در گفتوگو با فارس، درباره توقف فروش پهنای باند به 8 استان به دلیل بدهی مخابراتهای استانی گفت: با حل مشکل شرکتهای مخابرات استانی مازندران و همدان، هماکنون فروش پهنای باند به
6 شرکت مخابرات استانی دیگر متوقف شده است. سخنگوی شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه مشکل کمبود نقدینگی را نمیتوانیم انکار کنیم، ادامه داد: مشکل کمبود نقدینگی امروز مخابرات ناشی از سیاستهای غلط تعرفهگذاری است. علاوه بر این، دولت پس از اجرای همکدسازی به وعده خود برای بازنگری در تعرفهها عمل نکرد. وی در واکنش به اینکه مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفته بود شرکتهای مخابرات استانی میگویند هزینهها را به شرکت مخابرات ایران دادهاند اما مخابرات هزینهها را به زیرساخت پرداخت نکرده، گفت: در نتیجه این رویه وزارت ارتباطات، شرکتهای مخابرات استانی ضررده شدهاند و شرکتهای ضررده چه پولی میتوانند به مخابرات ایران بدهند؟ زارعیان با بیان اینکه مخابرات حدود 1300 میلیارد تومان طلب مستقیم از مشترکان دولتی و خصوصی دارد، اظهار داشت: اخیراً با سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور مذاکراتی کردهایم که بخشی از طلب مخابرات از دولت و وزارت اقتصاد را تهاتر کنند که هنوز پاسخی نگرفتهایم. سخنگوی شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم با تامین نقدینگی، بدهی شرکت زیرساخت را در اولویت قرار داده و بپردازیم و از زیرساخت نیز خواستهایم در ارائه پهنای باند به مشترکان مخابرات محدودیت ایجاد نکند.
سهامداران مخابرات افزایش سرمایه میدهند
پیشنهاد افزایش سهام سهامداران شرکت مخابرات در مجمع عمومی عادی سالانهای که اردیبهشت سال جاری برگزار شد مطرح و پس از نظرسنجی براساس درخواست سهامداران متقاضی افزایش سرمایه، فرآیند آن در حال انجام است که مجمعی به این منظور تا پایان پاییز برگزار شود. مجامع شرکتهای مخابرات استانی نیز با هدف رسیدگی به صورتهای مالی 6 ماه اول سال جاری در نیمه دوم آبانماه سال جاری برگزار میشود.