در تولید نان سنگک، میانگین کشوری درصد خاکستر در ماده خشک که بیانگر درصد سبوسگیری از گندم است با استانداردهای تعریف شده مغایرت دارد و بدین معنی است که در تولید نان سنگک فقط از آرد سنگک استفاده نمیشود. به گزارش شرکت بازرگانی دولتی ایران، حیدرعلی نصر، سرپرستپژوهشکده غلات درباره «گزارش فصلی سنجش کیفیت آرد» افزود: در این بررسیها اگر مواردی مغایر با استاندارد دیده شود، مراتب به مراجع ذیربط از جمله دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل استاندارد در هر استان منعکس و موضوع در کارگروه پایش کیفیت آرد و نان استان مورد پیگیری قرار میگیرد. نصر درباره اهم نتایج بررسی کیفیت آرد در 3 ماهه دوم سالجاری اظهار داشت: در بررسیهای انجام شده، میانگین کشوری ویژگیهای کیفی مهم آرد مصرفی نانهای بربری، تافتون و لواش شامل درصد رطوبت، درصد خاکستر در ماده خشک، درصد پروتئین، درصد گلوتن مرطوب و ابعاد و اندازه ذرات در محدوده مجاز و مطابق با استاندارد 103 آرد است.