printlogo


کد خبر: 149104تاریخ: 1394/8/28 00:00
مرغ‌ها، سوسیس و کالباس می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند؟

رئیس سازمان ملی استاندارد از توافق سازمان استاندارد با وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی برای استفاده از مرغ قطعه‌بندی‌شده در فرآورده‌های گوشتی خبر داد. نیره پیروزبخت در گفت‌وگو با ایسنا در این‌باره اظهار داشت: هنوز این تفاهمنامه امضا نشده اما مذاکرات اولیه صورت گرفته است. وی افزود: این مذاکرات درباره استفاده از مرغ قطعه‌بندی شده مورد تایید سازمان دامپزشکی و با مهر این سازمان است که بتواند در کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی استفاده شود که حداقل من اسم آن را خمیر مرغ نمی‌گذارم. وی با بیان اینکه بسیاری از افراد مرغ‌های تکه‌بندی شده را در منزل خود استفاده می‌کنند، ادامه داد: مرغ‌های تکه‌بندی شده فقط گوشت مرغ است که ما خودمان هم در خانه‌ها از آن استفاده می‌کنیم به‌عنوان نمونه مردمی که به دلایل مختلف نمی‌خواهند گوشت قرمز مصرف کنند، با گوشت مرغ غذا درست می‌کنند. پیروزبخت با بیان اینکه توافق اولیه روی این موضوع انجام شده است، گفت: در  یکی، دو روز آینده این صورتجلسه و تفاهمنامه امضا می‌شود.


Page Generated in 0/0059 sec