گروه اجتماعی: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از تولید سوسیس و کالباس بیکیفیت در کشور، انتقاد کرد.
رسول خضری، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه در تولید برخی سوسیس و کالباسها از تاج خروس و گوشت دورریختنی استفاده میشود، افزود: متخلفان و سودجویان در فضاهای غیراستاندارد و زیرپلهای بدون رعایت اصول بهداشتی با استفاده از تاج خروس و گوشت دورریختنی در کشتارگاههای مرغ اقدام به تهیه خمیرمرغ کرده و آن را در تولید سوسیس و کالباس به کار میبرند. نماینده سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به افزایش مصرف سوسیس و کالباس در کشور، به خانه ملت اظهار داشت: متاسفانه بیشتر خانوادهها، بویژه کودکان تمایل زیادی به مصرف سوسیس و کالباس دارند بدون اینکه از محتویات و چگونگی تولید آنها اطلاع کامل و درستی داشته باشند. خضری با اعلام سرطانزا بودن سوسیسها از سوی سازمان بهداشت جهانی، تاکید کرد: از آنجایی که به علت سهولت تهیه و ارزان بودن گوشتهای فرآوریشده افراد بیش از حد مجاز از آنها استفاده میکنند بنابراین عوارض زیادی از جمله ابتلا به سرطان را برای مصرفکنندگان به دنبال دارد، در حالی که با تغییر فرهنگ غذایی، آموزش و اطلاعرسانی درست میتوان مصرف گوشتهای فرآوریشده را در کشور کاهش داد. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با انتقاد از تولید سوسیس و کالباس بیکیفیت در کشور، تصریح کرد: متاسفانه از تاج خروس و گوشت مرغی که در کشتارگاهها باید دور ریخته شود در تولید سوسیس و کالباس استفاده میشود که بسیار وحشتناک بوده و جای نگرانی دارد؛ بنابراین برای جلوگیری از این تخلفات، باید با کارخانجات متخلف و سودجویی که با تولید سوسیس و کالباس غیراستاندارد، سلامت شهروندان را به خطر میاندازند به صورت جدی برخورد کرد.