براساس توصیه کارشناسان طب سنتی مصرف پنیر برای افرادی که در طول روز کار فکری انجام میدهند مانند دانشآموزان و دانشجویان بهطور کل ممنوع است. به گزارش خبرگزاری دانشجو، محمدجواد اسلامیپور، متخصص طب سنتی با بیان این مطلب گفت: طب اسلامی و ایرانی برای تغذیه همه افراد جامعه دستورالعملهای دقیق و کاربردی دارد و بسیاری از توصیههای علما و حکمای گذشته در این باره به اثبات رسیده است. وی ادامه داد: بسیاری از خوراکیها را باید با مکملهای آن مصرف کرد، چراکه استفاده از مکمل باعث جذب بیشتر و هضم بهتر آن ماده غذایی میشود. در اینباره توصیه میشود که شیر با عسل، گلاب یا هل مصرف شود. همچنین از مصرف شیر با هر نوع ماده غذایی دیگر مانند موز یا دیگر میوهها پرهیز کنید. مخلوط کردن شیر با میوهها باعث ایجاد خلط غلیظ و اختلال در هضم میشود. اسلامیپور با اشاره به مضرات مصرف پنیر خاطرنشان کرد: مصرف پنیر برای افرادی که در طول روز کار فکری انجام میدهند مانند دانشآموزان و دانشجویان و بهطور کل در وعدهها روزانه ممنوع است و تنها موارد مصرف آن میتواند در وعده شام و آن هم با گردو یا زیره باشد. مصرف پنیر برای افرادی که در خانواده سابقه بیماری آلزایمر یا فراموشی دارند میتواند زمینه ابتلا به کاهش حافظه را فراهم کند. وی مصرف میوه، همزمان با غذا را مضر دانست و عنوان کرد: مصرف همزمان تخممرغ با ترب یا شیر نیز برای قلب و مغز مضر است. مصرف میوه پس از هر غذای گوشتی مانند کباب، باعث فساد میوه در معده خواهد شد و تنها مصرف زیتون با غذا مجاز است.