گروه اجتماعی: «وام ۲۵میلیونی خودرو فقدان بصیرت مدیران را آشکار کرد، چرا که به طور حتم فرزندان ما از آهنپارههایی که در انبارها هستند ارزش بالاتری دارند». معاون سابق وزارت ورزش و جوانان با بیان این مطلب با انتقاد از اعطای وام ۲۵ میلیونی خرید خودرو گفت: وام ۲۵ میلیونی خودرو فقدان بصیرت مدیران را آشکار کرد، چرا که به طور قطع فرزندان ما از آهنپارههایی که در انبارها هستند ارزش بالاتری دارند.
محمدباقر پیشنمازی، معاون سابق وزارت ورزش و جوانان در این باره بیان داشت: به تازگی شاهد بودیم برای حل مشکل تولیدات خودروی ایرانی ارقام درشتی در حد 25 میلیون تومان وام داده شد اما برای ازدواج جوانان چنین وامی وجود ندارد و اگر هم 3 میلیون وام داده میشود یکسال بروکراسی دارد. تا این جوان بخواهد در سن جوانی برای 3 میلیون وام ازدواج ضامن پیدا کند از گرفتن وام منصرف میشود. آن هم 3 میلیون تومانی که مشکلی را حل نمیکند.
وی به فارس یادآور شد: اینها نشان میدهد مدیران عالی سیاستگذاری در بخش قوه مقننه و مجریه برای اقدامات پیشگیرانه در حوزه جوانان بهای جدی قائل نیستند.
پیشنمازی خاطرنشان کرد: ما مخالف نیستیم که گرههای کور تولید خودروی داخلی که معلول نحوه مدیریت و پایین آمدن کیفیت خودرو است با این روشهای تزریق اعتبار موقتی، گرهگشایی شود اما حرف ما این است که وقتی چنین اعتباراتی وجود دارد چرا برای مسائل مهمتر و جدیتری که جوانان و نسل آینده ما هستند و به طور قطع از خودروهای پارک شده در انبار کارخانهها ارزش بالاتری دارند هزینه نمیشود؟ چرا باید صبر کنیم جوانان آسیب ببینند بعد اقدام کنیم؟ اگر چنین منابعی وجود دارد به طور قطع فرزندان ما از آهنپارههایی که در انبارها هستند ارزش بالاتری دارند و برای حفظ سلامت و تشکیل زندگی این جوانان باید اقدامات جدیتری انجام دهیم. به گفته معاون سابق وزارت ورزش و جوانان پیام این اقدام نبودن شناخت نسبت به مسائل حوزه فرهنگی و اجتماعی است و این نشاندهنده این است که ما اولویتها را تشخیص نمیدهیم و بین خودروی پارک شده در پارکینگ با جوان رها شده در دنیای آسیبهای داخلی و خارجی تحمیل شده، نمیتوانیم تشخیص دهیم کدام مهمتر و جدیتر است اینها خلأهایی است که وجود دارد و در اثر این رویداد خود را نشان میدهد.
معاون سابق وزارت ورزش و جوانان افزود: اگر وام 25 میلیونی خودرو اتفاق نمیافتاد فقدان بصیرت فرهنگی در برخی از تصمیمگیران و سیاستگذاران خود را نشان نمیداد، این موضوع اتفاق افتاد و این فقدان بصیرت آشکار شد که ما فرزندان خود را نمیبینیم اما خودروهای پارک شده در انبار که میتواند منجر به ورشکستگی کارخانهها شود را میبینیم.
وی عنوان کرد: ما با این اقدام مخالف نیستیم اما میگوییم در تصمیمگیریهای خود اولویتبندی کنید و به انسان اولویت بدهید و بعد به جمادات اهمیت بدهید.